Yamaha: Επιστροφή του ΧΤ125;

Γυρίζει στην διαθεσιμότητα και το μικρό on-off της Yamaha που σταμάτησε να διατίθεται πριν λίγο καιρό; Δείτε τι μαθαίνουμε από την Ινδία…

Θα έχουμε comeback για άλλο ένα μοντέλο από τις επιτυχίες του παρελθόντος; Έτσι ισχυρίζονται δημοσιογραφικές πηγές της Ινδίας –μιας από τις πλέον αναπτυσσόμενες αγορές μοτοσυκλέτας στον πλανήτη. Κατάσκοποι εντόπισαν και φωτογράφισαν εν κινήσει, μια μοτοσυκλέτα που λέγεται ότι θα είναι η νέα Yamaha XT125.

Στην μέτριας ανάλυσης φωτογραφία, οι λεπτομέρειες που μπορούν να χαρακτηριστούν ευδιάκριτες, δεν είναι πολλές. Φαίνεται όμως ένα ψαλίδι σε χρώμα αλουμινίου –είναι μόνο χρώμα ή και η κατασκευή του θα είναι αντίστοιχη;- οι ακτινωτοί τροχοί και ένα νέο χρώμα.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα φαίνεται… υπερβολικά όμοια με το παλαιότερο μοντέλο, σε βαθμό παρεξήγησης. Αν όμως σκεφτούμε και από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι, να αλλάξουν πολλά σε ένα μικρού κυβισμού και προσιτό μοντέλο, γεγονός που αναμφίβολα θα ανέβαζε το κόστος.

Με την διάθεση του XT125 να έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, όλα ακόμα είναι στην σφαίρα των σεναρίων. Δεν θεωρούμε απίθανο, ωστόσο, την επιστροφή της μικρής μοτοσυκλέτας στην αγορά, σε μια εποχή που οι κινήσεις των κατασκευαστών για να προσελκύσουν κατόχους διπλώματος A1 είναι πολλές. Περιμένουμε και περισσότερα…