H φωτογραφία που συνδέεται με το πιθανό νέο Yamaha Tracer 125

Yamaha: Έρχεται το Tracer 125!

Μια εικόνα από την Ασία δείχνει ότι η Yamaha ίσως σκέφτεται να παρουσιάσει μια μικρότερη έκδοση του εξαιρετικά πετυχημένου Tracer. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το Yamaha Tracer έχει κατακτήσει τους αναβάτες στον κόσμο αλλά και την Ελλάδα, όπου μάλιστα κυριαρχεί τόσο στις πωλήσεις, όσο και στην ψηφοφορία του Best Moto για το 2019. Είναι λοιπόν φυσικό, ότι η Yamaha ίσως εξετάσει την επέκταση του ονόματος Tracer και σε μικρότερα κυβικά, που απευθύνονται ανάλογα σε αναβάτες με μικρότερα διπλώματα.

Μια εικόνα που μας έφτασε από το Βιετνάμ αποκαλύπτει την μορφή μιας Tracer 125! Προσέξτε την μορφολογία της μοτοσυκλέτας: Ξεκάθαρες επιρροές  από την Tracer 900 και ο κινητήρας των MT στα 125 κυβικά να διακρίνεται εύκολα στο κέντρο της.

Το μόνο που προκαλεί ακόμα… απορίες για την μοτοσυκλέτα, είναι ότι από την εικόνα δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα σε κάποια έκθεση, ή για κάποιο… πλαστικό μοντέλο! Ωστόσο, ακόμα και το δεύτερο να συμβαίνει, η λεπτομέρεια που το μοντέλο παρουσιάζει είναι υψηλού επιπέδου και αποκαλύπτει μια ιδέα πίσω από μια νέα μοτοσυκλέτα, αναμφίβολα.

Τι μπορεί να συμβεί λοιπόν; Δεν είναι καθόλου απίθανο, ότι θα δούμε μια Tracer 125, αφού οι adventure κατηγορίες είναι πλέον της μόδας και οι νέοι αναβάτες δεν ελκύονται πια από ρέπλικες των superbikes, όπως παλιά. Μένει όμως να περάσει και λίγος καιρός ακόμα, για να δούμε και επίσημα τι θα γίνει.