Η Yamaha φροντίζει για την ασφάλειά σας.

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από τη Yamaha

Αν αγοράσεις μια Yamaha MT-07 έως και 31/12/2017 παίρνεις δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το MT-07 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού τα νούμερα των πωλήσεων το έχουν φέρει στην κορυφή στην Ελλάδα και όχι άδικα, καθώς συνδυάζει την μοντέρνα, αιχμηρή εμφάνιση με τις επιδόσεις και τη σπορ συμπεριφορά σε ένα ιδιαίτερα προσιτό πακέτο, που κοστίζει μόλις 6.950 ευρώ και μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τους νέους, όσο και τους πιο έμπειρους αναβάτες.

Η Yamaha φροντίζει όχι μόνο για τη διασκέδαση και την εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για την ασφάλειά σας και με την αγορά κάθε νέου MT-07 έως και 31/12/2017, σας κάνει δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Πρόκειται για το «Riding School – A» (Αλφα), που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής (πρώην Auto Festival), υπό την εποπτεία του γνωστού Θανάση Χούντρα. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας γίνονται συνεχείς αναφορές σε συμβουλές ασφαλούς κίνησης στο αστικό περιβάλλον, και δίνονται τεχνικές συμβουλές για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη. Επίσης, παρέχεται στους συμμετέχοντες το έντυπο «Οδηγείστε έξυπνα και με ασφάλεια» με συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας.

Η τιμή του ΜΤ-07 έχει διαμορφωθεί στα 6.950 ευρώ και η προσφορά ισχύει ως και 31 Δεκεμβρίου 2017, ενώ η ημερίδα ασφαλούς οδήγησης, θα οργανωθεί σε ημερομηνία εντός του Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων YAMAHA:
http://bit.ly/YamahaDealersGr