net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο πίνακας οργάνων

Από την θέση του οδηγού

Η σέλα χωράει 2 full face κράνη

Ντουλαπάκια για τα μικροαντικείμενα

Πρίζα 12V για φόρτιση συσκευών

Η τάπα ρεζερβουάρ

Άνεση-Εργονομία

Η σέλα έχει σχεδιαστεί να προσφέρει άνεση στον αναβάτη, σε συνδυασμό με λειτουργικότητα. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα είναι από τους μεγαλύτερους στη κατηγορία του , καθώς χωράει 2 full face κράνη και ένα φορητό υπολογιστή. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης είναι στο στάνταρ εξοπλισμό και χρησιμοποιεί αισθητήρες, που μειώνουν προσωρινά την κίνηση στον πίσω τροχό, όταν ανιχνεύουν απώλεια πρόσφυσης. Το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα, παρέχει εμπιστοσύνη στον αναβάτη σε υγρές ή ολισθηρές συνθήκες. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο  και μια κεντρική οθόνη LCD με πρόσθετες πληροφορίες. Μια βολική πρίζα 12V, για την φόρτιση συσκευών, βρίσκεται στο αριστερό ντουλαπάκι, ενώ το σύστημα Smart Key σας επιτρέπει να εκκινήσετε το scooter, ακόμα και αν έχετε τα κλειδιά στην τσέπη, δείγμα πρωτοπορίας στο σχεδιασμό και την τεχνολογία από την Yamaha.

 
  • Pier

    Τιμή 6200 ενώ στην Ιταλία πωλείται 5690 η οποία και πάλι αρκετά υψηλή είναι. Μάλλον θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί της η Yamaha.

      1
  • Np21

    Πολυ ομορφο και ποιοτικο αλλα 6200 ευρω; ειμαστε σοβαροι; επειδη η yamaha εχει ενα ονομα δηλαδη πρεπει να τα κοστολογει ολα κατα το δοκουν; τι καλυτερο εχει απο ενα sym η ενα kymco 300αρι δηλαδη αντιστοιχο που θα εχει 2000 κατω; και μην ακουσω για αξιοπιστια παλι γιατι μια χαρα αξιοπιστα ειναι τα ταιβανεζικα και στην τελικη και μια βλαβη να βγαλουν, 2000 ευρω που κοστιζει παραπανω δε θα παει. Τουλαχιστον ειναι πολυ ομορφο. Υπαρχουν ομως κι αλλα ομορφα. Θα το οδηγουσα ευχαριστως αλλα δε θα το αγοραζα με τιποτα. Κανεις δεν αγοραζει σκουτερ για μια ζωη. Αν κανει αποσβεση με την “ποιοτητα“ του στα 12 χρονια χρησης, με συγχωρειτε πολυ, αλλα προτιμω να αλλαζω λιγο πιο γρηγορα τα μοντελα και να εχω και τα ωφελη της νεοτερης τεχνολογιας

      10

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ