Υπέρ του Fenati τάσσεται ο Marquez!

Τι είναι αυτό που είπε ο πρωταθλητής του 2017 για τον έκπτωτο Fenati; Δείτε το εδώ…

Φαίνεται πως ο Romano Fenati έχει έναν ακόμα υποστηρικτή, ανέλπιστο ίσως: Τον Marc Marquez. Ο Ισπανός, ο οποίος πολλάκις έχει κατηγορηθεί για την συμπεριφορά του στην πίστα, υπερασπίζεται τον Fenati, ωστόσο μόνο όσον αφορά την έκταση που το θέμα έλαβε στα media.

Συγκεκριμένα, λέει ότι θα συμφωνούσε, ο Ιταλός να είχε μια ευκαιρία ακόμα στους αγώνες, δηλώνοντας: «Ο Fenati είναι 22 και ωριμάζει ακόμα, και στις πίστες και στην ζωή του. Είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε να τιμωρηθεί αλλά δεν χρειαζόταν να είναι τόσο σκληρή η τιμωρία του. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά και άλλοι αναβάτες κάνουν παρόμοια πράγματα... Φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει λίγο, ελπίζω ότι θα του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Εγώ θα την έδινα σε οποιονδήποτε».

Ο Marquez δεν παρέλειψε ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως θεωρεί κάκιστη την πράξη του Fenati, ότι και να πιστεύει στην παρούσα φάση για την τιμωρία του: «Η κίνησή του ήταν πολύ σκληρή και έπρεπε να έχει αυστηρή ποινή. Ήμουν ένας από αυτούς που έλεγε ότι η ποινή του δεν ήταν αρκετή, αλλά δεν συμφωνώ και με όσα ειπώθηκαν αργότερα από τα media».

Να σημειώσουμε εδώ πως, όπως γράψαμε και πριν λίγο, η ποινή του Fenati αυξήθηκε σε αποκλεισμό μέχρι το τέλος της χρονιάς, από την ίδια την FIM.