O Johann Zarco

Zarco: Μένει εκτός MotoGP του χρόνου;

Διαζύγιο από την KTM και νέα επαγγελματική ευκαιρία, θέλουν πολλές φήμες για τον Johann Zarco. Δείτε τι λένε.

Ο δις πρωταθλητής στα Moto2, Johann Zarco, περνά μια δύσκολη περίοδο στα MotoGP αυτή τη στιγμή καθώς δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την αγωνιστική του ΚΤΜ RC16 όπως ο ίδιος (αλλά και οι ανώτεροί του…) θα ήθελε. Μάλιστα, οι ενδείξεις για ένταση μεταξύ του Zarco και της νέας του ομάδας συνεχίζονται και φήμες που κυκλοφόρησαν θέλουν τον Γάλλο να βλέπει την πόρτα της εξόδου από τα MotoGP.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και τον αγώνα του Mugello την προηγούμενη Κυριακή, ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα του Zarco απλά επιδείνωσε την κατάσταση και οι από πολλές πηγές, ανεπίσημες πληροφορίες, τον θέλουν εκτός ομάδας της KTM για το 2020. Όμως φαίνεται ότι ο χώρος των World Superbikes ενδιαφέρεται για τον Γάλλο αναβάτη και πιο συγκεκριμένα, η ίδια η Honda!

Οι ίδιες πηγές, επιμένουν πως ο Zarco αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος από την HRC, η οποία ετοιμάζεται να κλιμακώσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα WSBK με ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα και ομάδα, από του χρόνου. Η είδηση έχει ενδιαφέρον, αν κανείς σκεφθεί πως πριν πάει στην KTM, ο Zarco υπήρξε σε συζητήσεις με την Repsol Honda, για να πάρει την θέση του αποσυρόμενου Dani Pedrosa.

Προς το παρόν, όλα είναι φήμες και μάλλον θα αργήσουν κάπως να επιβεβαιωθούν. Οι ίδιες πηγές λένε, επίσης, ότι ο άλλος οδηγός για τον οποίο η HRC ενδιαφέρεται, δεν είναι άλλος από τον Alvaro Bautista! Θα πετύχουν, λέτε, αυτές οι μεταγραφές;