net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν είναι ευχαριστημένος απο την επιτάχυνση της Honda ο Marquez

«Δεν βελτιώνεται η Honda»

Ο Marquez δεν πιστεύει ότι η Honda θα μπορέσει φέτος να κλείσει τη διαφορά από τη Yamaha.

 
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε οριακά να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Assen, περνώντας τον Cal Crutchlow στον τελευταίο γύρο. Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, δεν ήταν προδιατεθειμένος να ρισκάρει όσο οι πρωτοπόροι, για να αποφύγει μια πτώση.

Αυτή τη στιγμή είναι 4ος στο πρωτάθλημα με διαφορά 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Dovizioso, αλλά δεν θεωρεί ότι η μοτοσυκλέτα του θα είναι ανταγωνιστική, μιας και δεν αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά μέσα στη χρονιά. Στόχος του είναι να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση και να περιμένει την επόμενη αγωνιστική σεζόν για καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Marquez δεν είναι ευχαριστημένος με την επιτάχυνση της Honda τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για να αντισταθμίσει το μειονέκτημα, αναγκάζεται να πιέσει περισσότερο στα φρένα με αποτέλεσμα να έχει πολλές πτώσεις.

Η Yamaha συνεχίζει να εξελίσσεται, κάτι που φάνηκε από τα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, όπου δοκίμασε δύο νέα πλαίσια. Η Honda από την άλλη δεν είχε τίποτα καινούργιο να δοκιμάσει. Ο Mark Marquez φαίνεται να έχει χάσει τις ελπίδες του, αλλά για το καλό του αθλήματος, ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ