net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεκινούσε απο τη ένατη θέση και κατάφερε να τερματίσει πέμπτος

«Καλή και η πέμπτη θέση»

Στον αγώνα της Γερμανίας ο Valentino δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση. Είναι, όμως, ευχαριστημένος που συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς και παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου.

 
Ο Rossi εκκινούσε από την ένατη θέση, αλλά κατάφερε πολύ σύντομα να ανέβει στην έκτη και να κυνηγήσει το γκρουπ των πέντε πρώτων. Δέχθηκε πίεση από τον Cal Crutchlow, διατήρησε, όμως τη θέση και στη συνέχεια πέρασε τη Ducati του Andrea Dovizioso για να ανέβει στην πέμπτη θέση. Ο «Γιατρός» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ανέβηκε 4ος, περνώντας τον Petrucci. Τελικά, ο ομόσταυλός του Maverick Viñales, τον πέρασε λίγους γύρους πριν το τέλος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Valentino δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά καταφέραμε να αποδώσουμε. Ο αγώνας δεν ήταν άσχημος, γιατί  κατάφερα να κρατήσω έναν καλό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος, όταν μάχομαι για μια θέση στο βάθρο, αλλά και η πέμπτη θέση είναι αρκετά καλή, καθώς δίνει αρκετούς βαθμούς για το πρωτάθλημα. Απέχουμε μόνο 10 βαθμούς από την κορυφή, οπότε το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα χαλαρώσω παρέα με φίλους και θα φορτίσω τις μπαταρίες μου. Θα προπονηθώ, για να είμαι 100% έτοιμος στο Brno.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ