net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νίκη και όχι απλά τερματισμό στο βάθρο θέλει ο Vinales

«Στόχος είναι η νίκη»

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση που έκανε στο Assen, ο αναβάτης της Yamaha θα κάνει ότι μπορεί για να εξιλεωθεί στον αγώνα επί Γερμανικού εδάφους.

 
Ο Maverick Vinales πέρασε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο. Δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ξεκίνησε από την 11η θέση της σχάρας εκκίνησης για να εγκαταλείψει, τελικά, στον αγώνα από πτώση και να πέσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η δύσκολη και τεχνική πίστα της Γερμανίας, όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας, ίσως δώσει στον Vinales την ευκαιρία να ανακτήσει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα των αναβατών.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στα 125cc και στη Moto3, έχει ανέβει από μια φορά στο τρίτο σκαλί του βάθρου το 2011 και το 2013 αντίστοιχα. Φέτος, έρχεται στο Sachsenring ως αναβάτης της κορυφαίας κατηγορίας έχοντας να αντιμετωπίσει τους πολύ δυνατούς Dovizioso, Marquez αλλά και τον Rossi, για να βοηθήσει τη Yamaha στη συλλογή βαθμών για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Ερχόμαστε στο Sachsenring με θετική σκέψη. Πρέπει να θυμόμαστε ότι μετά την πτώση στο Assen, είμαστε μόνο τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Θέλω να κοιτάω μόνο μπροστά. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου και να προετοιμαστώ για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου. Στόχος μας είναι η νίκη κι όχι απλά ο τερματισμός στο βάθρο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να ανακτήσουμε τη θέση μας στην κορυφή του πρωταθλήματος αναβατών.»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ