• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 2/2017

  BEST BUY

 • 10 Scooter στα 3.000-5.000 ευρώ

  10 Scooter στα 3.000-5.000 ευρώ Από τα τρία μέχρι τα πέντε χιλιάδες ευρώ, υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά δεκάδες δίτροχα. Στην κατηγορία των scooter συγκεκριμένα, αυτή της τάξεως τα ποσά σας επιτρέπουν… πρόσβαση σε ορισμένες εξαιρετικές προτάσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τρίτροχα, GT , «Sporty» και ρετρό μοντέλα. Στο θέμα που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε 10 από αυτά. »
 • 3 Εναλλακτικές προτάσεις κάτω από τα 10.000 ευρώ

  3 Εναλλακτικές προτάσεις κάτω από τα 10.000 ευρώ Να λοιπόν που σχεδιάζεις την αγορά της επόμενης μοτοσικλέτας σου, με μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Ψάχνεις τα μοντέλα της αγοράς, διαβάζεις σχετικά με αυτά, κάνεις… μακροβούτια σε ατελειώτους πίνακες τεχνικών χαρακτηριστικών και τίποτα δεν σου κάνει «κλικ». Γνωστές οι κατηγορίες, συγκεκριμένοι οι προσανατολισμοί. »
 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • Brixton ΒΧ 125

  Brixton ΒΧ 125Οδηγάς superbike και σε τρελαίνει το γκάζι, οδηγάς νεορετρό και μπαίνεις στο νοσταλγικό τριπάκι, οδηγάς scooter και σε εντυπωσιάζει η ευκολία και η πρακτικότητα. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά αναμενόμενα. Τι γίνεται, όμως, αν οδηγήσεις ένα δίτροχο, έχοντας χαμηλές προσδοκίες και αυτό αποδειχτεί διαμαντάκι; »
 • Ducati Hyper 939: Εκρηκτικός συνδυασμός

  Ducati Hyper 939: Εκρηκτικός συνδυασμόςΤο Ηypermotard είναι μια μοτοσικλέτα με απίστευτη πολεμική διάθεση! Εδώ δεν έχει εξωραϊσμούς, πολιτισμένες δυναμικότητες, λειασμένες αιχμές και τέτοια... Εδώ μιλάμε για extreme πράγματα, MMA μέσα σε κλουβί, οδοντίατρο χωρίς ξυλοκαίνη, bungee με συρματόσχοινο. Αντέχεις; »
 • Αποστολή Ιταλία Honda SH 150i 2017

  Αποστολή Ιταλία  Honda SH 150i 2017 Βρεθήκαμε στην πανέμορφη Φλωρεντία για να οδηγήσουμε το ανανεωμένο για το 2017, Honda SH 150i. Σε ένα περιβάλλον που του ταίριαζε γάντι, το luxury αστικό scooter που επί σειρά ετών ηγείται της κατηγορίας του, βάλθηκε να μας αποδείξει ότι είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και να συνεχίσει την ηγεμονία του. »
 • Ηarley-Davidson Sportster Roadster 1200

  Ηarley-Davidson Sportster Roadster 1200 Στην Ευρώπη αγαπάμε το ποδόσφαιρο με την στρογγυλή θεά, οι Αμερικανοί αγαπάνε το δικό τους football με την μπάλα “πεπόνι” (αργίτικο). Στην Ευρώπη παράγουμε πιο σοφιστικέ ταινίες, οι Αμερικανοί γυρίζουν blockbusters. Στην Ευρώπη είμαστε του less is more, οι Αμερικανοί είναι του bigger is better. Στην Ευρώπη γουστάρουμε τα cafe racer, οι Αμερικανοί... βγάλανε το Sportster Roadster!»