• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 3/2017

  BEST BUY

 • Tέσσερις μοτοσικλέτες που διαπρέπουν στην πόλη

   Tέσσερις μοτοσικλέτες που διαπρέπουν στην πόλη Δεν φτιάχτηκαν για να κινούνται αποκλειστικά στις πόλεις αλλά τα καταφέρνουν περίφημα μέσα σε αυτές! Παρουσιάζουμε τέσσερις μοτοσικλέτες που γκρεμίζουν το δίλημμα «να πάρω κάτι για την πόλη ή μια μοτοσικλέτα για τα ΣΚ;» »
 • Τέσσερα μονοκύλινδρα για όλα τα γούστα

  Τέσσερα μονοκύλινδρα για όλα τα γούστα Έχουν μονοκύλινδρους κινητήρες και είναι μοναδικά, το καθένα με τον δικό του τρόπο και για ξεχωριστούς λόγους. Παρουσιάζουμε τέσσερα μοντέλα που την έχουν δει… solo στα πιστόνια, από τα 125 μέχρι τα 690 κ.εκ. »
 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • BMW R 1200 GS Adventure Triple Black

  BMW R 1200 GS Adventure Triple Black Ο τίτλος μπορεί να εννοηθεί ως διαπίστωση, αποδίδοντας τα εύσημα στην BMW ή ως προτροπή για όποιον θα έχει την τύχη να κάτσει στην σέλα αυτής του R 1200 GS Adventure Triple Black. Γιατί ποτέ άλλοτε μια μοτοσικλέτα αυτού του εκτοπίσματος και αυτής της large σε όλα της φιλοσοφίας, δεν ήταν τόσο εύκολη και φιλική! »
 • Triumph Bobber: Κόσμημα για βόλτες

  Triumph Bobber: Κόσμημα για βόλτες Αυτή είναι η ερμηνεία που δίνουν τα λεξικά για το λήμμα «βόλτα». Συμφωνούμε και προσθέτουμε ότι η βόλτα ήταν ο λόγος που αγαπήσαμε οι περισσότεροι τις μοτοσικλέτες. Η Triumph συμφωνεί και αυτή και παρουσιάζει το Bobber, μια μοτοσικλέτα φτιαγμένη όπως καμία άλλη, αποκλειστικά για βόλτες. »
 • ΚΥΜCO X-Town 300i ΑΒS

  ΚΥΜCO X-Town 300i ΑΒSΤο ξυπνητήρι χτυπά επίμονα, ο εγκέφαλος σου συνέρχεται από το sleep mode και “φορτώνει” τις λίστες υποχρεώσεων της ημέρας. Είναι πολλές! Βιαστικό πρωϊνό, έχεις αργήσει. Το κινητό σου προειδοποιεί για αυξημένη κίνηση... παντού. Τελευταία γουλιά καφέ στην πόρτα, «ποτέ θα τα προλάβω όλα αυτά;» σκέφτεσαι και ξεφυσάς. Στο πεζοδρόμιο, σε περιμένει το νέο X-Town της KYMCO… να και ένας λόγος για να χαμογελάσεις επιτέλους! »