• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 4/2017

  BEST BUY

 • 4 Κολασμένα streetfighter

  4 Κολασμένα streetfighterΑν υπάρχει μια κατηγορία μοτοσικλετών υποψήφια για... αφορισμό, αυτή είναι τα Streetfighters στα 1000+ κ.εκ.! Αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου εκπέμπουν μια σαγηνευτική γοητεία και οι αναβάτες που θα πιαστούν στα δίχτυα της, όσο ενάρετοι και συγκρατημένοι και αν είναι, πολύ σύντομα θα βρεθούν βουτηγμένοι ως τον λαιμό στην οδηγική αμαρτία! Συγκρίνουμε λοιπόν τέσσερις χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της κατηγορίας ώστε να διαπιστώσουμε ποιος από αυτούς έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στον εκμαυλισμό αθώων ψυχών! Η ανάγνωση συνεχίζεται με δική σας ευθύνη, εμείς σας προειδοποιήσαμε!»
 • KYMCO People GTi 300 - Piaggio Beverly S 300 - SYM Citycom S 300i

  KYMCO People GTi 300 - Piaggio Beverly S 300 - SYM Citycom S 300i Πώς να διαφοροποιηθείς σε μια κατηγορία όπου όλα τα μοντέλα οφείλουν να πληρούν κάποια βασικά χαρακτηριστικά; Είναι απλό! Προσδίδεις “χρώμα” και “χαρακτήρα” που οι άλλοι δεν έχουν, μπαίνεις στην παλαίστρα και... αρχίζεις το ξύλο! Τον νικητή θα τον αναδείξει το φιλοθεάμον κοινό! »
 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • BMW R1200GS Rallye: Ικανό για όλα!

  BMW R1200GS Rallye: Ικανό για όλα! Αφού δέχθηκε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε ηλεκτρονικά, άλλαξε τη σέλα του και εξοπλίστηκε με τον απαραίτητο εξοπλισμό, το νέο Rallye φόρεσε το off road κουστούμι του για να σας ταξιδέψει σε εκτός δρόμου περιπέτειες.»
 • Ducati Monster 797

  Ducati Monster 797Το 797 επαναφέρει την αερόψυξη στην γκάμα των τεράτων της Ducati και έχει σχεδιασθεί με γνώμονα τις παραδοσιακές αξίες που πρέσβευε ο... προπάππους του, M900. Οι “κόκκινοι” εκμεταλλεύονται το -πρόσφατο- παρελθόν τους με τον καλύτερο τρόπο, παρουσιάζοντας μια μοτοσικλέτα που θυμίζει στους παλιούς και μαθαίνει στους νεότερους, τι σημαίνει “il Mostro”!»
 • KTM 1090 Adventure: Πολυεργαλείο για κάθε χρήση!

  KTM 1090 Adventure: Πολυεργαλείο για κάθε χρήση!30 επιπλέον δαιμονισμένοι ίπποι, εξελιγμένος χειρισμός, ελαφριά αίσθηση και προσιτή τιμή, φέρνουν το 1090 στο πρώτο σκαλί του βάθρου των εντυπώσεων, κάνοντας ρουά ματ στον ανταγωνισμό.»
 • Αποστολή, Ισπανία: Honda CB650F

  Αποστολή, Ισπανία: Honda CB650FΤο νέο CB650F δεν είναι «το νέο Hornet». Είναι μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα με διαφορετικούς, πιο χρηστικούς στόχους, πιο οικονομικό προσανατολισμό και στοχεύει σε ένα ευρύτερο κοινό.»
 • Δοκιμή SYM SYMPHONY ST 200i ABS

  Δοκιμή SYM SYMPHONY ST 200i ABS Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των scooter στην Ελλάδα αλλά και το δίτροχο που πούλησε τα περισσότερα κομμάτια στην χώρα μας, ανεξαρτήτως κατηγοριών το 2016, το Symphony 200 βελτιώνεται και δείχνει πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και το 2017!»
 • ΚΥMCO UXV 450i TURF

  ΚΥMCO UXV 450i TURF Moιάζει με παιχνίδι αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο! Είναι ένα απίστευτα σκληροτράχηλο όχημα, κατασκευασμένο για επαγγελματική χρήση σε πεδία που δεν πάει τίποτα άλλο. Πέρα από αυτό βέβαια είναι και διασκεδαστικό… πολύ διασκεδαστικό! »