Ηχηρή η απάντηση του Valentino Rossi, για την φοβερή απόδοση του αντιπάλου του Marc Marquez.

Rossi: «Να γιατί ο Marquez είναι πρώτος»

Ο «γιατρός» μίλησε για τον μεγάλο του αντίπαλο στις πίστες και –για πολλούς- και σε προσωπικό επίπεδο, αποκαλύπτοντας την γνώμη του για την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Με 9 αγώνες του πρωταθλήματος να έχουν ήδη γίνει και άλλους τόσους να απομένουν, ο Marc Marquez έκανε μια μεγάλη ανατροπή, απέταξε το κακό φετινό του ξεκίνημα και τώρα οδηγεί το πρωτάθλημα, με πολύ μικρές διαφορές από τους επόμενους 3 αναβάτες. Ο εκρηκτικός Ισπανός φυσικά απασχολεί ιδιαίτερα τον μεγάλο του αντίπαλο Valentino Rossi, ο οποίος μίλησε και σχολίασε την πρωτοκαθεδρία του 24χρονου άσσου.

Τι λέει λοιπόν για το γεγονός ότι ο Marquez προηγείται, παρά το κακό του ξεκίνημα; «Ο Marquez είναι πρώτος γιατί όσες φορές είχε πρόβλημα, έχασε λιγότερους πόντους από όσους εμείς στα δυσκολότερά μας. Aρα ήταν πάντα πολύ δυνατός, νίκησε όταν χρειάστηκε, αλλά και όταν υπέφερε περιόρισε την ζημιά πολύ καλά. Για αυτό είναι πρώτος»

Επιπρόσθετα, ο «Γιατρός» μίλησε για τις προβλέψεις του σχετικά με τα τελικά αποτελέσματα του πρωταθλήματος, σημειώνοντας ότι ουσιαστικά, κάθε ενδεχόμενο «παίζει» ακόμη: «Και οι 4 μας που τώρα είμαστε στη μάχη για τον τίτλο είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Δεν υπάρχει φαβορί. Ακόμη και ο Pedrosa δεν μπορεί να αποκλειστεί, δεν είναι πολύ πίσω.»