Η Luisa Zappitelli είναι 105 ετών και συνεχίζει να μιλάει με πάθος για την αγαπημένη της Vespa.

Vespista 105 ετών

H Luisa Zappitelli, αδιαμφισβήτητα, έκλεψε την παράσταση στην ετήσια συνάντηση του Vespa Club στην Ιταλία. Πρόκειται για μια σημαντική προσωπικότητα για την οδική ασφάλεια των νέων, που συμπλήρωσε τα 105 χρόνια ζωής.

Η Luisa Zappitelli, 105 ετών σήμερα, είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ένα εμπορικό σήμα για την οδική ασφάλεια των νέων στην πόλη του Καστέλο. Η σούπερ γιαγιά παρευρέθη στην ετήσια εθνική συνάντηση του Vespa Club και έγινε το επίκεντρο της προσοχής. Σε δήλωσή της ανέφερε: «Οδηγείτε αργά με τη Vespa, θα διαρκέσει περισσότερο. Πάντα να φοράτε κράνος και να παρατηρείτε τα όρια ταχύτητας και τις οδικές σημάνσεις».

Περισσότερα από 400 Vespa Clubs από όλη την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία συμμετείχαν στη συνάντηση. Παρόλ αυτά, η πιο ξεχωριστή προσωπικότητα ήταν η Luisa. Η γιαγιά-vespista, γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου 1911, συνοδευόταν από τους γιους της στην εκδήλωση. Αρνήθηκε να βγει στη φωτογραφία χωρίς - τουλάχιστον να κρατάει - ένα κράνος. Σύμφωνα με την ίδια, το κράνος σώζει ζωές και πρέπει πάντα να το φοράμε.