Νέο ρεκόρ ταχύτητας με Indian

Πριν από 50 χρόνια, ο Burt Munro έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας στην κατηγορία  1000 κ.εκ. με 295 χλμ/ώρα. Τώρα ο ανιψιός του, Lee Munro κατάρριψε το ρεκόρ της οικογενείας, σημειώνοντας 300 χλμ/ώρα με την Indian μοτοσυκλέτα "Burt Munro Special" στην κατηγορία "Modified Partial Streamliner - Gas".

Ο Lee Munro άγγιξε τα 300 χλμ/ώρα και έκανε ένα νέο ρεκόρ στην κατηγορία "Modified Partial Streamliner - Gas" στα 1350 κ.εκ. Ο  Lee και η ομάδα του αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του El Mirage στην Καλιφόρνια για να αποδείξουν ότι ο αναβάτης θα μπορούσε να χειριστεί την τροποποιημένη μοτοσυκλέτα σε υψηλές ταχύτητες πριν την «Bonneville Speed ​​Week» τον Αύγουστο.
 
Σύμφωνα με τον Lee, η μοτοσυκλέτα δε του έδωσε κανένα λόγο να ανησυχήσει για τη σταθερότητά της. Ο κινητήρας του μοντέλου ήταν τόσο δυνατός και το πλαίσιο τόσο σταθερό, που ο αναβάτης δεν είχε ίχνος φόβου. Ο Reid Wilson, διευθυντής Marketing της Indian Motorcycle, δήλωσε: «Η οδήγηση μοτοσυκλέτας έχει όρια και περιορισμούς, που πρέπει να ξεπερνιούνται. Ο Burt Munro ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα αναβάτη. Δε θα μπορούσαμε να μη τιμήσουμε την κληρονομιά, που μας άφησε με μια ανανεωμένη έκδοση της ιστορικής μοτοσυκλέτας.»