Αποχωρεί από τις πίστες ο Guy Martin...

Αποσύρεται οριστικά

Την πρόθεσή του να μην ξανατρέξει σε αγώνες μοτοσυκλετών ανακοίνωσε ο Guy Martin, μετά από μια χρονιά με δυσκολίες μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Honda.

O γνωστός αγωνιζόμενος-σταρ-μηχανικός φορτηγών Guy Martin, φαίνεται πως πλέον θα κρεμάσει οριστικά την δερμάτινη στολή του. Ο Βρετανός προέβη σε δήλωση στην οποία το ανακοινώνει ότ οι μέρες του στους αγώνες έφτασαν στο τέλος τους.

Πέρσι, ο Martin είχε δηλώσει ότι δεν θα έτρεχε στο φετινό TT, με τον ίδιο να διαψεύδει πανηγυρικά τις δηλώσεις του παίρνοντας τελικά μέρος, στο πλευρό του John McGuiness και την ομάδα της Honda. Ωστόσο, η καθυστερημένη παράδοση της καινούργιας Fireblade δημιούργησε πολλά προβλήματα στους δύο Aγγλους, καθώς έχασαν πολύτιμο χρόνο δοκιμών και αναγκάστηκαν να τις κάνουν, εν μέρει, ταυτόχρονα με τον αγώνα.

Μάλιστα, καθώς η ατυχία χτύπησε τον John McGuiness ο οποίος τραυματίστηκε πριν τον αγώνα του ΤΤ, o Martin αναγκάστηκε να αγωνιστεί μόνος του, είχε πτώση στον αγώνα των Superbike και εγκατέλειψε. Η απόφαση του να σταματήσει να αγωνίζεται πάρθηκε μετά από ένα τελευταίο τεστ, στο Cadwell Park.

Τι είπε για την απόφασή του; «Οι αγώνες ήταν καλοί μαζί μου, αλλά τους βαρέθηκα πια. Ξοδεύεις την αρχή κάθε χρονιάς με προετοιμασίες-δοκιμές, αγώνες, συνεντεύξεις και μετά απλά τα ξανακάνεις. Είναι ώρα να σταματήσω πια.»

Guy, σου ευχόμαστε καλή τύχη ότι και αν κάνεις.