Κάπως έτσι είναι τα μπουκάλια του "Archaeologist", του ποτού με γεύση...μοτοσυκλέτα.

Αλκοόλ με γεύση...μηχανής!

Ένας μάλλον τολμηρός δημιουργός ανακάτεψε το gin και τα ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, δημιουργώντας τρεις διαφορετικές γεύσεις ενός μάλλον...ιδιαίτερου ποτού!

Έχετε κανέναν γνωστό, τόσο «καμένο» με τις μοτοσυκλέτες, που θα ορκιζόσασταν ότι στον ελεύθερο του χρόνο θα μπορούσε να πίνει...λάδι μηχανής; Και όμως, στον σημερινό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά, πλέον κάτι πολύ παρόμοιο είναι δυνατόν. Κοιτάξτε την δημιουργία του Uwe Ehringer, μοτοσυκλετιστή και Instagrammer, η οποία ξεπερνά την λογική.

Ο Ehringer ανακάτεψε μια ποικιλία gin με...ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, δημιουργώντας έτσι 3 διαφορετικές γεύσεις του νέου του ποτού, που το ονόμασε «The Archaeologist»: 1939 Flathead, 1947 Knuckhead και 1962 Panhead, από τα αντίστοιχα μοντέλα της Harley-Davidson. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ehringer, ο εγκλεισμός των τμημάτων της εκάστοτε μοτοσυκλέτας στο ποτό «διατηρεί ασβεστο το πνεύμα της», ενώ φυσικά...εμπλουτίζει με γεύση το gin.

Και για να ολοκληρώσουμε την...τρέλα, κάθε μπουκάλι από το ποτό αυτό πωλείται έναντι 1.090 ευρώ! Μάλιστα...εσείς, θα πίνατε από ένα τέτοιο μπουκάλι;