Μια θέση στο Moto GP, δεν θα μπορούσε να είναι απλή υπόθεση

1.000.000 ευρώ για τη σέλα της Avintia Ducati

Η Avintia Reale Ducati, είναι στην αναζήτηση οδηγών, καθώς οι συμβάσεις του Hector Barbera και του Loris Baz δεν θα ανανεωθούν για την επόμενη σεζόν.

Ένα όνομα με πολλές πιθανότητες είναι αυτό του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Moto2  Tito Rabat, αφού  εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες, ότι ο Ισπανός  φέρνει μαζί του προσωπική χορηγία της τάξης του 1.000.000 ευρώ.

Δύο ακόμη αναβάτες που συνδέονται  με την ομάδα αλλά δεν είναι τόσο σίγουροι, είναι ο δοκιμαστής της  KTM Mika Kallio και ο αναβάτης της Moto 2 Xavier Simeon. O Kallio είναι αρκετά ψηλά στη λίστα για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά την επιβεβαίωση ενός φινλανδικού γύρου που θα ενταχθεί στο αγωνιστικό ημερολόγιο το 2019.

Ο Simeon είναι λιγότερο πιθανή επιλογή, δεδομένου ότι βρίσκεται σήμερα στην 19η θέση της βαθμολογίας στη Moto2 και έχει κερδίσει μόνο μία νίκη και τέσσερα βάθρα στην  οκταετή καριέρα του σε αυτή την κατηγορία. Ωστόσο, υποστηριζόμενος από το Βέλγιο που είναι η χώρα καταγωγής του, πιστεύεται ότι φέρνει και αυτός περίπου 1.000.000 ευρώ  στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.