Οι υποστηρικτές του τον περιμένουν. Θα καταφέρει να τρέξει;

Θετικές οι εντυπώσεις

Τη Δευτέρα ο καιρός δεν επέτρεψε στον Rossi να κάνει πάνω από οκτώ γύρους, εχθές όμως συνέχισε τις δοκιμές. Έχει άραγε ελπίδες να αγωνιστεί την Κυριακή;

Ο Ιταλός αναβάτης συνεχίζει να δοκιμάζει τη φυσική του κατάσταση για να δει αν είναι σε θέση να προσπαθήσει για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής στην Ισπανία. Τη Δευτέρα, η βροχή διέκοψε απότομα τις δοκιμές και δεν μπόρεσε να συμπληρώσει πάνω από οκτώ γύρους. Εχθές το μεσημέρι επέστρεψε μαζί με την ομάδα του στην πίστα του Misano, για ένα δίωρο ιδιωτικών δοκιμών με μια YZF-R1M, συμπληρώνοντας 20 γύρους συνολικά.

Σε σχέση με τις προηγούμενες δοκιμές είχε καλύτερη αίσθηση και οι εντυπώσεις ήταν θετικές. Αύριο θα είναι η πιο καθοριστική ημέρα, αφού θα κάνει ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν η διαδικασία ανάρρωσης συνεχίζεται κανονικά. Στη συνέχεια, θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα. Να θυμίσουμε ότι ο αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha είχε αναφέρει ότι ο Valentino δεν αξίζει να ρισκάρει, αν δεν είναι σε θέση να παλέψει για μια θέση στη πεντάδα. Αύριο ελπίζουμε να έχουμε την τελική απάντηση για το αν τελικά ο Rossi ή ο van der Mark θα αγωνιστούν για λογαριασμό της Yamaha.