Τα 5 ATVs που κέρδισαν την προτίμηση των καταναλωτών.

Τα tορ 5 ATVs που πουλήθηκαν τον Αύγουστο

Τα ATVs είναι μια ξεχωριστή κατηγορία τετράτροχων οχημάτων, που προορίζονται για σκληρή εκτός δρόμου χρήση. Αυτά είναι τα 5 οχήματα παντός εδάφους που προτίμησαν οι καταναλωτές τον Αύγουστο.

Πρώτο σε πωλήσεις αναδείχθηκε το C Force 450L της CF Moto, με 14 να ταξινομούνται τον Αύγουστο. Πρόκειται για ένα όχημα που συνδυάζει τις δυνατές εκτός δρόμου επιδόσεις με την υψηλή ποιότητα κατασκευής σε ένα πακέτο με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Kymco MXU 150, που κατάφερε να σημειώσει 6 πωλήσεις. Πρόκειται για ένα ATV μικρού κυβισμού, το οποίο χάρη στις σχάρες που διαθέτει τόσο εμπρός όσο και πίσω, δίνει αυξημένες δυνατότητες φόρτωσης και μπορεί να αποδειχθεί ένα άξιο εργαλείο δουλειάς. Την πρώτη τριάδα κλείνει η μεγαλύτερη έκδοση του MXU με τον κινητήρα των 450 κυβικών. Το συγκεκριμένο ATV διαθέτει επιλογή αργής ή γρήγορης μετάδοσης και τετρακίνησης, ενώ είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητη ανάρτηση με τριγωνικά ψαλίδια σε όλους τους τροχούς, για να μπορεί να κινηθεί με άνεση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Τρείς πωλήσεις σημείωσε το εντυπωσιακό C Force των 550 κυβικών της CF Moto με τον σύγχρονο κινητήρα να έχει τροφοδοσία από ψεκασμό για χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση ανεξάρτητα από το υψόμετρο και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η πέμπτη θέση ανήκει σε άλλο ένα μοντέλο της CF Moto και συγκεκριμένα το σπορ Z Force 550, που με την επιθετική εμφάνιση και τη δυναμική συμπεριφορά, είναι ικανό να προσφέρει διασκεδαστική και ασφαλή μετακίνηση για δυο άτομα σε οποιοδήποτε έδαφος.
 
Μάρκα Μοντέλο Ταξινομήσεις
CF MOTO C FORCE
450L
14
KYMCO MXU 150 6
KYMCO MXU 450i 4
CF MOTO C FORCE 550 3
CF MOTO Z FORCE 550 3

Πηγή: Σ.Ε.Α.Α.