Περισσότεροι από 16.000 επισκέπτες την ψήφισαν ως την ομορφότερη της έκθεσης.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Panigale V4, Julien Clement, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της Ducati.

H Panigale V4 S ψηφίστηκε η ομορφότερη της EICMA

Μπορεί ο ανταγωνισμός φέτος να ήταν σκληρός, αλλά η V4 S κέρδισε τον τίτλο «Queen of Show» για την πιο όμορφη μοτοσυκλέτα της φετινής EICMA.

Το 2017 το σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνο γιόρτασε τα 75 του χρόνια. Τα τελευταία 13 χρόνια οι επισκέπτες της έκθεσης ψηφίζουν για την ομορφότερη μοτοσυκλέτα και η Ducati έχει κερδίσει τον τίτλο «Queen of Show» εννέα φορές και όχι άδικά αφού δύσκολα θα χαρακτήριζε κάποιος άσχημες τις superbikes της Ιταλικής εταιρείας.

Ο μεγάλος αριθμός μοτοσυκλετών που παρουσιάστηκαν στην έκθεση κάνει ακόμα σημαντικότερη τη διάκριση. Παρά τον έντονο ανταγωνισμό η Panigale V4 S, κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης, αφού πάνω από το 60% όσων ψήφισαν, επέλεξαν τη νέα Ducati. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 16.000 ψήφους. Η Ιταλική εταιρεία έχει δείξει και στο παρελθόν ότι ξέρει να σχεδιάζει πανέμορφες μοτοσυκλέτες και συνεχίζει να θέτει τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Η δεύτερη θέση πήγε στο Dragster 800RR της MV Agusta, ενώ η Honda CB1000R κατέκτησε την τρίτη θέση.

Την Κυριακή ο υπεύθυνος σχεδιασμού του Ducati Center και της Panigale V4, Julien Clement, επιλέχθηκε για να παραλάβει το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας. Βέβαια, οι 226 ίπποι του V4 δεν είναι εύκολο να αγνοηθούν και δεν αποκλείεται να επηρέασαν την επιλογή του κοινού.