Μοντέρνα και σπορ εμφάνιση

Ψηφιακή LCD οθόνη

Ντουλαπάκι με θύρα USB

Συνδυασμένα φρένα

Νέο Peugeot Speedfight

Το scooter της Peugeot που έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις, γιορτάζει τα 20 χρόνια του και στην τέταρτη γενιά του έρχεται καλύτερο από ποτέ.

Το Speedfight παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα τέλη του `90 με αρχές 2000. Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 600.000 κομμάτια παγκοσμίως στα 50 και 100 κυβικά εκατοστά. Στην τέταρτη γενιά του πλέον, έρχεται εξοπλισμένο με κινητήρα 125 κυβικών και υπόσχεται σπορ συμπεριφορά.

Οι διαστάσεις του παραμένουν μαζεμένες, για να μη χαθεί η ευελιξία των προγόνων του. Ο SmartMotion κινητήρας του Speedfight για το 2018 είναι μονοκύλινδρος τετράχρονος και για πρώτη φορά υδρόψυκτος, ενώ τα 11 άλογα που αποδίδει το κάνουν το πιο ισχυρό Speedfight μέχρι σήμερα. Επιταχύνει γρήγορα από φανάρι σε φανάρι και προσθέτει πόντους στον σπορ χαρακτήρα του scooter.

Διαθέτει τηλεσκοπικό πιρούνι 32 χιλιοστών εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου, ενώ τα φρένα του είναι συνδυασμένα, χωρίς ABS και αποτελούνται από έναν δίσκο 215 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και έναν δίσκο 190 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω.

Η μοντέρνα σχεδίαση συμπληρώνεται από μια μικρή LCD οθόνη, κάτω από την οποία υπάρχει ένα ντουλαπάκι με θύρα USB για φόρτιση συσκευών, ενώ έξτρα αποθηκευτικός χώρος υπάρχει κάτω από τη σέλα και χωρά ένα full face κράνος. Το βάρος του είναι 120 κιλά και πατάει σε τροχούς 13 ιντσών, που φορούν ελαστικά διαστάσεων 130/60-13 εμπρός και πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ του έχει χωρητικότητα 8 λίτρα.