Έχει προσαρμόσει τα χειριστήρια της μοτοσυκλέτας, ώστε να μπορεί να οδηγεί με ένα χέρι.

Παράδειγμα προς μίμηση

Μπορεί να έχασε το χέρι του σε ατύχημα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ανέβει ξανά στη μοτοσυκλέτα του και μάλιστα να πάρει μέρος σε αγώνες.

Ο Chris Ganley είναι πρώην στρατιωτικός και έχασε το αριστερό του χέρι του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα το 2014. Επίσης, έσπασε την πλάτη του σε τρία σημεία, τρύπησε έναν πνεύμονα, έσπασε πλευρά στην αριστερή πλευρά του θώρακα και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα και όπως παραδέχεται ο ίδιος υπήρξαν στιγμές που ευχήθηκε να μην ξυπνήσει ποτέ.

Ευτυχώς, όμως, η ιστορία του δεν τελειώνει εδώ, αλλά αντίθετα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Η αγάπη του για την μοτοσυκλέτα, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, ήταν και αυτή που του έδωσε τη δύναμη να μην τα παρατήσει και έξι μήνες αργότερα, ήταν πάλι πάνω στη σέλα. Ο Chris προσάρμοσε τα χειριστήρια της μοτοσυκλέτας, ώστε να μπορεί να οδηγεί με ένα χέρι και φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Thundersport GB, κατακτώντας μάλιστα την τέταρτη θέση.

Πλέον, βοηθάει άλλους αναβάτες να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να ανέβουν ξανά στη μοτοσυκλέτα τους, ενώ σκοπεύει να αγωνιστεί στο ΤΤ το 2023. Δείτε το βίντεο με την ιστορία του.