Τρακτερωτά ελαστικά και μεγάλη απόσταση από το έδαφος για εκτός δρόμου χρήση.

Επίπεδο πάτωμα

Ψηφιακά όργανα

Peugeot Streetzone 50

Η Peugeot με το νέο Streetzone 50 μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των scooter με εκτός δρόμου δυνατότητες, έχοντας για όπλα του τον πλούσιο εξοπλισμό και την μοντέρνα εμφάνιση.

Το νέο scooter της Peugeot δεν περνάει απαρατήρητο χάρη στη νεανική εμφάνιση και τα ανοιχτά χρώματά του, ενώ το γυμνό τιμόνι του θυμίζει μοτοσυκλέτα. Τα φώτα του τόσο εμπρός όσο και πίσω διαθέτουν πλαστικές γρίλιες που τα προστατεύουν στην εκτός δρόμου χρήση και κάνουν την εμφάνιση πιο περιπετειώδη.

Ο κινητήρας του είναι δίχρονος και υπόσχεται γρήγορες εκκινήσεις παρά τα 50 κυβικά του και για τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες φροντίζουν το ανεστραμμένο ψαλίδι, τα τρακτερωτά ελαστικά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Για την πρακτικότητα του Streetzone 50 φροντίζουν ο μεγάλος για τα δεδομένα της κατηγορίας αποθηκευτικός χώρος, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, ο αναδιπλούμενος γάντζος και το επίπεδο πάτωμα. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προβάλλονται σε μια ψηφιακή LCD οθόνη.

Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 1.489 ευρώ είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές: μπλε, πορτοκαλί και πράσινο και θέλει να γίνει το ιδανικό όχημα για καθημερινή μετακίνηση αλλά και ένα διαφορετικό μέσο απόδρασης για τις διακοπές.