Παρέχει ορατότητα 360 μοιρών.

Το «έξυπνο» κράνος επιστρέφει

Η Skully επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα νέο «έξυπνο» κράνος που «προβάλει» πληροφορίες 3 μέτρα μπροστά από τον αναβάτη.

Η ιστορία της μοτοσυκλέτας έχει πολλά παραδείγματα από ιδέες που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και η περίπτωση του κράνους AR-1 της Skully, παραλίγο να μπει σε αυτή τη λίστα. Το συγκεκριμένο κράνος θα είχε μια διάφανη head up display η οποία θα πρόβαλε πληροφορίες σε «αντιληπτή απόσταση» 3 μέτρων μπροστά από τον αναβάτη. Επίσης, θα διέθετε κάμερα για να παρέχει εικόνα 180 μοιρών για το τι συμβαίνει πίσω, GPS, σύνδεση με το κινητό και φωνητικές εντολές.

Η Skully κατάφερε να συγκεντρώσει 1.4 εκατομμύρια δολάρια από προπαραγγελίες και τελικά το 2016 ανακοίνωσε ότι σταματά τις εργασίες και ότι δεν θα μπορέσει να παραδώσει τα κράνη. Σήμερα, υπό νέα διοίκηση υποσχέθηκε ότι όσοι έχουν πληρώσει ολόκληρη την τιμή των 1.399 δολαρίων για το AR-1 θα παραλάβουν το καλοκαίρι το Fenix AR, ενώ δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με αυτούς που έχουν δώσει προκαταβολή 499 δολάρια. Το νέο μοντέλο υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση και χαρακτηριστικά σε σχέση με το AR-1, καθώς επίσης ορατότητα 360 μοιρών, αναπαραγωγή μουσικής και διαχείριση κλήσεων.