H εφαρμογή του Second Skin είναι εύκολη.

Προστατεύει από πετραδάκια και γρατζουνιές.

Second Skin: Το αόρατο «φιλμ» που προστατεύει τη μοτοσυκλέτα

Η R&G ασχολείται με προϊόντα για την προστασία της μοτοσυκλέτας και επεκτείνει τη γκάμα της με το Second Skin, που είναι μια μεμβράνη σχεδιασμένη να προστατεύει τη μοτοσυκλέτα από πετραδάκια και μικρές γρατζουνιές.

Είναι κατασκευασμένο από διάφανη, εξαιρετικά ανθεκτική πολυουρεθάνη που δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου, η οποία προστατεύει από πετραδάκια και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει στο οδόστρωμα, όπως πίσσα ή αλάτι, αφήνοντας τα πλαστικά μέρη σε τέλεια κατάσταση.

Σύμφωνα με την R&G είναι εύκολη στην εφαρμογή και μπορεί ο καθένας να την τοποθετήσει χάρη στις αναλυτικές οδηγίες και τα ειδικά «εργαλεία» που τη συνοδεύουν. Κάθε σετ περιλαμβάνει προσεκτικά κομμένα κομμάτια για το εμπρός φτερό, τα καλάμια, την ουρά, το μούτρο και τα πιο εκτεθειμένα τμήματα του φαίρινγκ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, Alan Garrett: «Γνωρίζουμε πόσο εκνευριστικό είναι να βρίσκεις σημάδια από πετραδάκια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε το Second Skin, γιατί προστατεύει τη μοτοσυκλέτα και τη διατηρεί σε άψογη κατάσταση. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση και δεν αλλοιώνει την εμφάνιση, ενώ ο αναβάτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το ακριβό κοστούμι της μηχανής του.»