Σκέψεις προκαλούν και πάλι οι δηλώσεις του Casey Stoner

Stoner: «Το Moto GP δεν πήγε μπροστά»

Ο πάντα καυστικός Casey Stoner μίλησε και πάλι για τα Moto GP, αλλά και στηλίτευσε την κατάσταση που επικρατεί στην Yamaha.

O Casey Stoner έχει αποδείξει την δυναμικότητά του στον χώρο των Moto GP, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά έχει αποσυρθεί. Με την θέση του δοκιμαστή της Ducati και με δυνατότητα  να κάνει ακόμα εξαιρετικούς χρόνους, ο Stoner είναι και…λαλίστατος, αφού οι δηλώσεις του προκαλούν πάντα αίσθηση.

Στα τελευταία «κατορθώματά» του, ο Αυστραλός άσσος είπε την γνώμη του, σχετικά με το επίπεδο του ανταγωνισμού στα GP αυτή την στιγμή: «Όλοι λένε ότι για πολλά χρόνια, το επίπεδο των Moto GP ανεβαίνει και ανεβαίνει. Αλλά, όταν εγώ επιστρέφω μετά από 4 χρόνια απόσυρσης και κάνω έναν χρόνο παρόμοιο με τους καλύτερους αναβάτες, σημαίνει ότι εγώ δεν βλέπω αυτή την αλλαγή»

Μιλώντας για την Yamaha, ο Stoner έδωσε την δική του εκδοχή σχετικά με την κακή πορεία της
εργοστασιακής ομάδας, το 2017.  «Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς και αν είσαι έξω από τον χώρο, είναι αδύνατον. Ο Maverick ξεκίνησε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην αρχή της χρονιάς, αφού ήταν τόσο άνετος πριν την σεζόν. Είναι όμως πολύ εύκολο να χάσεις αυτή την αυτοπεποίθηση, μετά από μια δυο καλές πτώσεις. Είναι ακόμα πολύ νέος, δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Μπορούν να λένε δικαιολογίες για την μοτοσυκλέτα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή άλλαξε πολύ μέσα στην σεζόν και η ομάδα της Tech 3 δεν αντιμετώπισε προβλήματα, όταν την χρησιμοποίησε.»

Ο Stoner θα είναι για μία ακόμη χρονιά επίσημος δοκιμαστής της Ducati, διατηρώντας μάλιστα καλές σχέσεις με τον Jorge Lorenzo, από τον οποίο μάλιστα ο ίδιος είπε ότι «περιμένει περισσότερα» για το 2018.