O Travis Pastrana

O Travis Pastrana στα βήματα του Knievel

Θα αποπειραθεί να κάνει 3 από τα πασίγνωστα άλματα του Evel Knievel την ίδια μέρα, περνώντας πάνω από 14 λεωφορεία, 50 αυτοκίνητα και το συντριβάνι του Caesars Palace!

Ο Αμερικανός Travis Pastrana είναι ήδη γνωστός για τα stunts του και τις επιτυχίες του στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τώρα, στα πλαίσια μιας ειδικής εκδήλωσης, ο Pastrana ανακοίνωσε ότι σε μία νύχτα μόνο, σε ζωντανή μετάδοση, θα πραγματοποιήσει 3 ακραία άλματα με μία μοτοσυκλέτα Triumph.

Συγκεκριμένα, ο Pastrana θα πηδήξει πάνω από το συντριβάνι του διάσημου καζίνο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, ενώ κατόπιν θα υπερπηδήσει 50 αυτοκίνητα τοποθετημένα το ένα πλάι στο άλλο, κλείνοντας την παράσταση με το άλμα πάνω από 14 λεωφορεία!

Και τα 3 stunts έχουν πραγματοποιηθεί από  τον Evel Knievel το 1967, 1972 και 1975 αντίστοιχα, ποτέ όμως το ένα μετά από το άλλο, σε μία μέρα μόνο. Η προσπάθεια του Pastrana θα λάβει χώρα στις 8 Ιουλίου, στην εκπομπή «Evel Live» του History Channel.

Θα τα καταφέρει ο ριψοκίνδυνος Αμερικανός; Να σας θυμίσουμε εδώ, ότι ο Pastrana είναι ένας από τους πιο αποφασισμένους αγωνιζόμενους του κόσμου, καθώς έχει επανέλθει επιτυχώς από 22 εγχειρήσεις αποκατάστασης τραυματισμών, ενώ στα 14 του υπέστη ολική εξάρθρωση σπονδυλικής στήλης στην μέση και είναι ένας από τους 3 ανθρώπους στην ιστορία, που επιβίωσαν από τέτοιο τραυματισμό! Η αποφαστιστικότητά του θεωρείται δεδομένη… μένει μόνο να δούμε την έκβαση και να του ευχηθούμε καλή τύχη.