Μπορούν άραγε οι δύο άντρες να γίνουν και ομόσταυλοι, στο κοντινό μέλλον;

O Zarco ομόσταυλος του Marquez;

Φήμες και συζητήσεις που θέλουν τον Johann Zarco να μπαίνει στην Repsol Honda από του χρόνου, στην θέση του Dani Pedrosa, κυκλοφορούν έντονα! Δείτε τι μπορεί να γίνει…

Ο Johann Zarco είναι κοινώς γνωστό ότι έχει εντυπωσιάσει τόσο τους θεατές, όσο και τους αναβάτες αλλά και τους παράγοντες του Moto GP με την απόδοσή του. Καθώς γρήγορα ένας αναβάτης με τέτοια απόδοση γίνεται περιζήτητος, υπάρχουν φήμες ότι ο Γάλλος θα γίνει  μέλος της Repsol Honda, αντικαθιστώντας τον Dani Pedrosa.

O ίδιος ο Zarco κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να… ρίξει λάδι στην φωτιά για τις φήμες! Ερωτώμενος σχετικά με το σενάριο αλλά και αν φοβάται τον Marc Marquez ως ομόσταυλο, απάντησε: «Γιατί να τον φοβάμαι; Θα ήταν ωραίο να είμαι μαζί του. Η Repsol Honda είναι κάτι σαν την Dream Team. Από τότε που έβλεπα αγώνες και ήμουν παιδί, θυμάμαι τον Doohan, τον Rossi και τώρα τον Marquez. Πάντα μου άρεσε  να τους παρακολουθώ».

Ο ίδιος ο Marquez, αν και έχει δηλώσει αινιγματικά ότι θα ήθελε «τον γρηγορότερο αναβάτη στο πλευρό του», κράτησε αποστάσεις από το θέμα, λέγοντας το εξής: «Δεν είναι δική μου απόφαση. Πρέπει να υπογράψουμε με τον δυνατότερο ομόσταυλο και ο Zarco έχει κορυφαίο επίπεδο. Όσο πιο δυνατοί είμαστε, μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Για μένα όμως είναι καλή ιδέα και  να υπογράψει ξανά ο Dani Pedrosa. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι επί τούτου»

Τι θα γίνει; Αν θέλετε την γνώμη μας…  μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Zarco στην Repsol Honda από του χρόνου!