Benelli: Εγκαινιάστηκε η νέα κάθετη μονάδα

Σε μια όμορφη εκδήλωση με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16/3 τα εγκαίνια της νέας κάθετης μονάδας Benelli στην Αττική. Δείτε περισσότερα!

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Σε μια όμορφη εκδήλωση με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16/3 τα εγκαίνια της νέας κάθετης μονάδας Benelli στην Αττική (Λεωφόρο Αλίμου 76 στην Αργυρούπολη). Η παρουσίαση του καταστήματος έγινε από τον κύριο Καμπράνη Γιώργο, τον γιό του Δημήτρη Καμπράνη, αλλά και τον πρωτεργάτη της πετυχημένης έως τώρα πορείας του Brand Benelli στην ελληνική αγορά Βαγγέλη Προκόπη.



Ο νέος χώρος είναι πολυτελής και σύγχρονος, ώστε να αρμόζει με τη νέα προοπτική της Motoway μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας.





Mε το διοικητικό της κομμάτι να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και το υποκατάστημα στην Αθήνα, αντιπροσωπεύει εκτός από την Benelli τα scooters και τις μοτοσικλέτες Keeway, τα τακάκια SBS, τα λιπαντικά Bel-Ray, τις αλυσίδες RΚ, τα κράνη STR, τις μπαταρίες Yuasa και πολλά επώνυμα είδη.


  
Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να θαυμάσουν από κοντά τα TRK και Leoncino τα οποία βρισκόντουσαν σε περίοπτη θέση στον εξωτερικό χώρο, αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα στο εσωτερικό του καταστήματος όπου μπορούσες να δεις και την μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τόσο για τον αναβάτη όσο και για τη μοτοσυκλέτα.



Η συζήτηση με τους υπεύθυνους του καταστήματος και φυσικά η συνοδεία γευστικών σνακ και μουσικής, δημιούργησαν ένα όμορφο κλίμα που ταίριαζε απόλυτα σε μια όμορφη βραδιά Παρασκευής.