O Alex Rins

Rins: «Είμαι θυμωμένος»

Τα συναισθήματά του για τον αγώνα του Qatar και την πτώση του αποκαλύπτει ο Alex Rins. Τι σκέφτεται για την συνέχεια;

Στον πρώτο αγώνα των Moto GP, ο Alex Rins έκανε μια ονειρεμένη αρχή, που όμως τον οδήγησε σε εφιάλτη. Ξεκινώντας με πολύ καλή απόδοση, ο Rins είχε πτώση στον 13ο γύρο που τον οδήγησε εκτός αποτελέσματος.

Ο Rins, μετά τον αγώνα, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ατυχία του και εξήγησε πιο αναλυτικά τι συνέβη: «Είμαι θυμωμένος. Θέλω να μάθω περισσότερα και νομίζω ότι έχουμε περισσότερες δυνατότητες να είμαστε κοντά στους πρώτους»

«Ξεκίνησα από την 6η θέση πόυ ήταν το καλύτερό μου αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Μετά, ένιωθα τον συμπλέκτη παράξενα στην εκκίνηση και χάσαμε έδαφος στον πρώτο γύρο. Όταν ήμουν κοντά στον Dovizioso τον ακολουθούσα εύκολα –όχι πολύ, αλλά εύκολα. Αλλά όταν ξεκίνησε να προσπερνά στην ευθεία ήταν αδύνατον για εμένα. Δεν ήμουν ανταγωνιστικός στα φρένα»

«Ο Petrucci ήταν καλύτερος στα φρένα. Προσπαθούσα να παλέψω μαζί του για την έκτη θέση όταν έχασα το μπροστινό. Αν είχα μείνει 9ος η 10ος θα είχα τερματίσει εκεί. Έχουμε ακόμη προοπτική για περισσότερα» είπε ο αναβάτης της Suzuki Ecstar, ο οποίος ελπίζει σε μια καλύτερη και πιο τυχερή χρονιά, μετά την περσινή του ταλαιπωρία με τραυματισμούς.