Suzuki RG500 «στο σφυρί»

Σε δημοπρασία έχει βγει μια πανέμορφη Suzuki RG500 Gamma του 1986, η οποία μάλιστα έχει και την υπογραφή του Randy Mamola.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Ο Αμερικανός Rick Lance είναι ειδικός στις ανακατασκευές και έδωσε ξανά ζωή σε μια θρυλική Suzuki RG500 Gamma του 1986, η οποία θα δημοπρατηθεί μέσω του ebay και μπορείς εύκολα να την αποκτήσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για την έκδοση δρόμου της RGB500, με την οποία η Suzuki κατέκτησε επτά συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η RG500 Gamma ήταν εφοδιασμένη με δίχρονο, τετρακύλινδρο κινητήρα που απέδιδε 95 ίππους, ενώ το βάρος της ήταν 154 κιλά.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα βέβαια, δεν είναι πλήρως αυθεντική, αφού ο Lance έχει χρησιμοποιήσει διάφορα εξαρτήματα προκειμένου να τη βελτιώσει. Ο κινητήρας της είναι 555 κυβικά, χρησιμοποιεί ψυγείο από GSX-R και το κιβώτιο ταχυτήτων προέρχεται απ την Maranello Engineering. Δεν είναι λίγα τα εξαρτήματα που κατασκεύασε ο ίδιος ο Rick, όπως το φαίρινγκ από fiberglass με την custom βαφή. Αυτή τη στιγμή η τιμή της είναι 20.000 δολάρια, δηλαδή, περίπου 16.000 ευρώ και μπορείτε να τη δείτε εδώ.