Εκνευρισμένος ο Maverick Vinales για τα αποτελέσματα της ομάδας του...

Vinales: Πίεζα στο 110%

Αρνητικός είναι ο απολογισμός του τελευταίου αγώνα για τον Maverick Vinales, ο οποίος αναφέρει ότι πίεζε πάνω από το όριο. Δείτε περισσότερα…

Παρά το καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του Texas, ο Maverick Vinales δεν μπόρεσε ούτε να επαναλάβει την απόδοση του, ούτε να διατηρήσει την ψυχολογία του. Ο νεαρός Ισπανός αισθάνεται ότι δεν εξάγονται θετικά αποτελέσματα από αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ κάνει σαφές ότι αισθάνεται άσχημα για αυτό που συμβαίνει.

Λέει συγκεκριμένα: «Έχω πολύ άσχημα συναισθήματα. Ήρθα από το Austin και ένιωθα πραγματικά καλά αλλά εδώ αντικρίσαμε την πραγματικότητα, η μοτοσυκλέτα είναι πολύ μακριά από την κορυφή ακόμα. Νομίζω ότι σήμερα οδήγησα την μοτοσυκλέτα στο 110% για να τερματίσω 7ος και, αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν, θα είχα τερματίσει 10ος»

Ο Maverick δεν έκρυψε την αγανάκτησή του λέγοντας ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που επιμένουν: «Επί 10 ολόκληρους μήνες λέω τα ίδια: Δεν έχω πρόσφυση. Σε κάθε πίστα είτε με ζέστη, είτε με ατέλειες, δεν έχω πρόσφυση, αυτά δεν γίνονται! Έχω πειραματιστεί με 3 διαφορετικά στυλ οδήγησης και παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Σίγουρα οφείλεται στα ηλεκτρονικά»