Το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας του Jonathan Rea.

Rea: Ετοιμάζει αυτοβιογραφία και νέο ρεκόρ

Ο αναβάτης της Kawasaki ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ νικών όλων των εποχών στα World Superbikes, αλλά και να εκδώσει την αυτοβιογραφία του. Δείτε περισσότερα…

Στον προηγούμενο αγώνα των World Superbikes, ο Jonathan Rea έφτασε τον αριθμό των νικών του Carl Fogarty -59- το οποίο αποτελεί μέχρι τώρα ρεκόρ. Στον επόμενο αγώνα του Donington Park, ο Rea είναι πολύ πιθανόν να φτάσει και να ξεπεράσει τις 60 νίκες και να γίνει ο αναβάτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των World Superbikes. Παράλληλα, αν ο Rea κατακτήσει και τον φετινό τίτλο, θα έχει 4 πρωταθλήματα στην κατηγορία, κάτι που επίσης έχει πετύχει μόνο ο Carl Fogarty στην ιστορία του αθλήματος.

Εκτός όμως από την ανεπανάληπτη απόδοσή του στους αγώνες, ο Rea ασχολήθηκε και με μια άλλη δραστηριότητα: Την σύνταξη της αυτοβιογραφίας του. Το βιβλίο έχει τίτλο «Jonathan Rea: Dream. Believe. Achieve», στα ελληνικά δηλαδή «Ονειρεύσου, Πίστεψε, Πέτυχε». Το πόνημα του Jonathan Rea συνυπογράφεται από τον καλό του φίλο επί σειρά ετών, Steve Booth, και θα ρίξει φως σε πτυχές της ζωής του αναβάτη, όπως τις επιτυχίες του μέσα και έξω από τις πίστες, την έμπνευσή του από τον πατέρα και τον παππού του που επίσης οδηγούσαν μοτοσυκλέτες, αλλά και την ιστορία πίσω από τον μεγάλο τραυματισμό που κόντεψε να τον αφήσει για πάντα εκτός αγώνων.

Το βιβλίο θα εκδοθεί από την εκδοτική εταιρεία HarperCollins, ενώ θα φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων μετά την 18η Οκτωβρίου 2018.