Ο κ. Ion Danila (αριστερά) παραλαμβάνει το κλειδί της μοτοσυκλέτας του από τον κ. Νίκο Θωμόπουλο της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

Best Moto 2018: Η παράδοση του Brixton 125

O μεγάλος νικητής του ενός από τα 4 super δίκυκλα-βραβεία μας, από τον διαγωνισμό του Best Moto, το παρέλαβε και είναι πανευτυχής! Δείτε περισσότερα!

Οι ζωές 4 αναβατών στην Ελλάδα άλλαξαν ριζικά, με το Best Moto 2018. Οι μεγάλοι νικητές του πιο σημαντικού διαγωνισμού μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα θα απολαύσουν  από ένα ολοκαίνουργιο δίκυκλο, δικό τους για πάντα και σήμερα ο κ. Ion Danila βρέθηκε στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., για να παραλάβει το δώρο του.

Ο κ. Ion Danila κέρδισε την Brixton BX125 και δεν έκρυψε στιγμή τον ενθουσιασμό του από όταν έμαθε τα νέα! Μόλις επικοινωνήσαμε μαζί του για να τον ενημερώσουμε, ήταν σχεδόν σαν να έβλεπες το χαμόγελό του από το τηλέφωνο! Όπως μας δήλωσε και ο ίδιος, είναι χρόνια αναγνώστης του περιοδικού μας και είναι πανευτυχής  για το απροσδόκητο αυτό δώρο που δέχθηκε! Μέχρι τώρα, οδηγούσε scooter και αυτή την στιγμή μια νέα σελίδα ανοίγεται για την  μοτοσυκλετιστική του ζωή, αφού θα απολαμβάνει  μία από τις πιο οικονομικές, όμορφες και αξιόλογες μοτοσυκλέτες της ελληνικής αγοράς.

Η παράδοση του δώρου στον κ. Danila έγινε στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. πριν λίγα λεπτά. Παρόντες στην περίσταση ήταν ο συντάκτης μας κ. Αρης Κουτσουμπάκης και φυσικά ο κ. Νίκος Θωμόπουλος από την ΤΕΟΜΟΤΟ, ο οποίος περιχαρής έδωσε τα κλειδιά στον κ. Danila. Του ευχόμαστε ολόψυχα, πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με την νέα του μοτοσυκλέτα!