Δοκιμάζοντας το KYMCO Like II 125

Δοκιμάζοντας το KYMCO Like II 125

Δοκιμάζοντας το KYMCO Like II 125

Δοκιμάζοντας το KYMCO Like II 125

Test: KYMCO Like II 125

Δεν γίνεται να μην κάνεις λογοπαίγνιο με το όνομα του Like της KYMCO, μιας και πραγματικά θα βρίσκεις κάτι ακόμα που θα σου αρέσει σε αυτό, κάθε φορά που θα το οδηγείς.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Τιμή: 2.645 ευρώ 

+: Ποιότητα κύλισης, εμφάνιση, κινητήρας-κατανάλωση, φρένα
-: Δεν χωρά full face κράνος, σκληρές αναρτήσεις

Εμφάνιση-ποιότητα: Μεσογειακά γονίδια
 

Αν μπορούσαμε να χωρέσουμε την άποψή μας για την εμφάνιση του Like II σε μία λέξη, αυτή θα ήταν: «Πανέμορφο»! Πράγματι, το Like II είναι κάτι σαν δίτροχο κόσμημα, ένα πολύ στυλάτο scooter που γίνεται εύκολα επίκεντρο της προσοχής ανδρών και γυναικών, ιδιαίτερα των δεύτερων. Τα μεσογειακά γονίδια δεν κρύβονται, μιας και την σχεδίαση του Like II ανέλαβε ο Ιταλός σχεδιαστής Massimio Zaniboni. Το σύνολο της εμφάνισης φέρει έντονα τα κλασικά στοιχεία του «ιταλικού scooter» χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται από έλλειψη ταυτότητας KYMCO. 

Το χρώμιο έχει κυρίαρχη παρουσία κοσμώντας πολλά σημεία, ενώ η σέλα του scooter είναι σε απόχρωση αντίθεσης με αυτό, ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξει ο αναβάτης (κόκκινη για λευκό και γκρίζο, γκρίζα για κόκκινο). Όταν ο διακόπτης ανοίξει, τα LED φωτιστικά εμπρός και πίσω ενεργοποιούνται και προσθέτουν την δική τους μοντέρνα πινελιά, που έρχεται σε επιτυχημένη αντίθεση με τον νεο-κλασικό χαρακτήρα του Like.

Ποιοτικά, το επίπεδο βρίσκεται πολύ ψηλά και τολμούμε να πούμε ότι η KYMCO έχει κάνει ένα άλμα στον τομέα, περισσότερο εμφανές στα πιο πρόσφατα μοντέλα της. Με μια μικρή εξαίρεση στο ντουλαπάκι και το πορτάκι του δοχείου καυσίμου –τα οποία υστερούν ελάχιστα-, τα πλαστικά και η συναρμογή τους στο Like II είναι εξαιρετικά. Στα ίδια επίπεδα κινείται η βαφή, η χρωμίωση και η αίσθηση από τους διακόπτες, τα γκριπ και τις μανέτες. Την πολύ ευχάριστη εικόνα επισφραγίζει η πλήρης απουσία τριγμών σε οποιαδήποτε συνθήκη χρήσης του μοντέλου. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ