Η RC213V-S της αγγελίας...

...αλλά και η ίδια η καταχώρηση, στο internet.

Μία RC213V-S πωλείται ακριβότερη από καινούργια

Μια από τις ελάχιστες Honda RC213V-S που κυκλοφόρησαν εθεάθη σε αγγελία, με την τιμή της αρκετά πιο φουσκωμένη από την αρχική… Δείτε περισσότερα.

Θυμάστε την Honda RC213V-S; Πάμε στοίχημα πως ναι. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φίλος της μάρκας ή να αρέσκεται στα sportbikes, φτάνει μόνο να παρακολουθεί την επικαιρότητα, για να θυμάται την εξωτική GP Replica του 2015. Ελάχιστες κυκλοφόρησαν στους δρόμους, οι περισσότερες πήγαν σε… έχοντες συλλέκτες και αναβάτες, ενώ σπανιότατο είναι το να βρει κανείς, μία RC213V-S να πωλείται. Κι όμως, συμβαίνει.

Η μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας βρίσκεται στην Αγγλία και εθεάθη σε γνωστό site αγορών και δημοπρασιών online, στην πραγματικά εξωπραγματική τιμή των 220.000 λιρών Αγγλίας ή 246.000 ευρώ περίπου. Ναι, το ποσόν είναι πολύ πιο αυξημένο, από τις αρχικές 137.000 λίρες Αγγλίας ή 188.000 ευρώ που κόστιζε το μοντέλο, καινούργιο…Αλλά, όταν μιλάμε για εξωτικά οχήματα, μιλάμε και για έναν άλλο Θεό, μιλάμε για τον κανόνα του «αν χρειαστεί να ρωτήσεις πόσο κάνει, δεν τα έχεις».

Όπως και να έχει, η μοτοσυκλέτα της αγγελίας δεν έχει κάνει ούτε 1 χιλιόμετρο, είναι εξοπλισμένη με το αγωνιστικό κιτ της HRC που ανέβαζε την ισχύ της στους 215 ίππους, ενώ φέρει τον σειριακό αριθμό 7, όντας μία από τις πρώτες. Μαζί με αυτή, ο πωλητής παρέχει paddock stands εμπρός και πίσω, φορτιστή μπαταρίας, κάλυμμα και δύο κλειδιά keyless ανάφλεξης…

Δικαιολογείται, ωστόσο, το ποσόν που ζητά ο ιδιοκτήτης; Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Και μόνο που μια τέτοια μοτοσυκλέτα μπήκε σε αγγελία, μιλάμε για… ευκαιρία. Και ας είναι ευκαιρία, για λίγους.