Πως θα μοιάζει το πιθανολογούμενο, νέο Ducati Desert Sled 1100;

Ducati: Έρχεται Desert Sled 1.100 κυβικών;

Στον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό φαίνεται ότι ετοιμάζεται να απαντήσει η Ducati, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Δείτε περισσότερα.

Φήμες και πληροφορίες «εκ των έσω», από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπονοούν ότι η Ducati ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο της σειράς Scrambler, το οποίο θα είναι ουσιαστικά ένα μεγαλύτερο σε κυβισμό Desert Sled. Το γνωστό μοντέλο της Ducati, το οποίο είναι και αυτό με τον πλέον χωμάτινο χαρακτήρα και δυνατότητες στην γκάμα της εταιρείας, αντιμετωπίζει σθεναρό ανταγωνισμό από μοτοσυκλέτες με περισσότερα κυβικά και αυτό μάλλον θα αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι είναι πεπεισμένοι ότι το Desert Sled, που θα εξοπλιστεί με τον κινητήρα των 1.079 κ.εκ. θα έρθει σύντομα και μάλιστα ως μοντέλο 2019. Το νέο Desert Sled θα βασίζεται βέβαια στο υπάρχον μοντέλο, ίσως με κάποια περισσότερα ηλεκτρονικά καλούδια, αλλά σε επίπεδο στησίματος, λίγες είναι οι αλλαγές που περιμένουμε αν όχι καμία.

Αν αυτές οι φήμες βγουν αληθινές, τότε το μοντέλο θα εμφανιστεί είτε  στην Intermot, είτε στην EICMA και άμεσος  ανταγωνισμός του θα είναι τα άλλα ευρωπαϊκά Scramblers, όπως το Triumph Scrambler 1200 που έρχεται, αλλά και το BMW R nineT Scrambler. Τηρούμε στάση αναμονής για περισσότερα.