Ένα νέο όχημα στην διάθεση των Καραμπινιέρων, στην Ιταλία.

To Quadro 4 στην υπηρεσία των «Carabinieri»

Δύο νέα οχήματα παρέλαβε το σώμα των «Καραμπινιέρων» στην Ιταλία, από την Quadro. Δείτε περισσότερα.

Για την διευκόλυνση της επιτήρησης παραθαλασσίων περιοχών, οι οποίες έχουν τις δικές τους λειτουργικές απαιτήσεις, το σώμα των Carabinieri της Ιταλίας απέκτησε ένα ή μάλλον, δύο, νέα και ιδιαίτερα οχήματα. Πρόκειται για το τετράτροχο scooter, Quadro 4 ή Qooder, όπως αλλιώς λέγεται.

Τα δύο τετράτροχα scooters παραδόθηκαν στο Ιταλικό σώμα ασφαλείας από την εταιρεία και θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στις περιοχές του Rimini και του Lucca. Πρόκειται για δύο από τις πλέον γνωστές, παραθαλάσσιες περιοχές της Ιταλίας, οι οποίες έχουν έντονη τουριστική κίνηση το καλοκαίρι.

Η επιλογή των Quadro έγινε με στόχο την εκμετάλλευση της αυξημένης ευελιξίας που προσφέρουν στις αστικές συνθήκες, αλλά και της  δυνατότητας του τετράτροχου να αντιμετωπίζει πιο εύκολα, ακόμα και δύσκολα τερέν. Μάλιστα, οι Carabinieri έχουν κάνει λόγο ακόμη και για δυνατότητα αντιμετώπισης πιθανής κρίσης σε παραλία, με το Quadro να τους παρέχει ταχεία μετάβαση όπου χρειάζεται.

Η παράδοση των οχημάτων έγινε με μια ειδική τελετή και τα δύο Qooder θα μείνουν στην διάθεση των Carabinieri, μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.