Τα σχέδια της νέας τεχνολογίας που κατέθεσε η Honda

Τα σχέδια της νέας τεχνολογίας που κατέθεσε η Honda

Honda: Φέρνει επαναστατική νέα σέλα;

Τι κρύβουν αυτά τα σχέδια που δημοσίευσε η Honda; Τι αλλαγές δείχνουν; Δείτε αναλυτικά!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μπορεί να μην το σκεφτόμαστε, αλλά η σέλα στην μοτοσυκλέτα μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην άνεση. Πόσες φορές για παράδειγμα, νιώθουμε πολύ άβολα σε περίπτωση βροχής ή έντονης ζέστης; Η Honda φαίνεται ότι θέλει να καταπολεμήσει αυτά τα φαινόμενα, μέσα από μια νέα πατέντα που κατοχύρωσε.

Προσέξτε τα σχέδια αυτά: Αφορούν μια σέλα με νέα τεχνολογία, που μοιάζει να έχει ένα τύπο «πλέγματος» στην επιφάνειά της. Προφανώς, αυτό έχει άμεσα οφέλη όσον αφορά τον αερισμό, αφού ο αέρας περνά και κάτω από τον αναβάτη αποτρέποντας φαινόμενα εφίδρωσης ή της καυτής σέλας, όταν την βλέπει ο ήλιος για πολλή ώρα. Ωστόσο, η τεχνολογία αυτή μπορεί να βοηθήσει και σε περίπτωση βροχής, καθώς το νερό προφανώς δεν καταλήγει στο εσωτερικό της σέλας, αλλά αποσταγγίζεται αμέσως.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι η πατέντα, εμφανίζεται να «χρησιμοποιείται» πάνω σε ένα σχέδιο που απεικονίζει μάλλονη την CBR1000RR. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί μόνο στα superbikes; Τηρούμε στάση αναμονής, για περισσότερες πληροφορίες.