Πως θα μοιάζει άραγε το νέο Versys 1000 που ετοιμάζεται για του χρόνου;

Kawasaki: Αλλαγές στο Versys 1000 2019

Τι αλλάζει, τι αυξάνεται και τι μένει ίδιο στην μεγάλη τουριστική της Kawasaki; Δείτε αναλυτικά εδώ...

To Kawasaki Versys 1000 υπάρχει ήδη αρκετά χρόνια κοντά μας και η εταιρεία φαίνεται ότι θα προβεί σε ανανέωσή του, το 2019. Ο «πληροφοριοδότης» στην περίπτωση αυτή είναι η CARB της Αμερικής, η αρχή της California στην οποία οι κατασκευαστές καταθέτουν προδιαγραφές ρύπων για τα μοντέλα τους. Ουκ ολίγες φορές, τα έγγραφα έχουν αποδειχθεί...βαθύ λαρύγγι για αποκάλυψη νέων μοντέλων, όπως συμβαίνει τώρα για το Kawasaki Versys 1000.

Μέσα από τα στοιχεία που κατατέθηκαν στην αρχή, φαίνεται ότι η νέα μοτοσυκλέτα δεν αλλάζει σε κυβισμό, παραμένοντας στα 1.043 κ.εκ. Ωστόσο, οι ρύποι που η Kawasaki δηλώνει για την νέα Versys 1000 είναι μειωμένοι σχεδόν στο μισό, από το απερχόμενο μοντέλο, ενώ ενδείξεις μιλούν για την χρήση νέας τεχνολογίας καταλύτη.

Μάλλον έτσι εξηγείται εύκολα, και η αύξηση του βάρους του μοντέλου που αναφέρεται στα έγγραφα, για το 2019. Συγκεκριμένα, μιλάμε για μία αύξηση βάρους περίπου 10 κιλών. Δεν γίνεται γνωστό, ακόμη, αν η ισχύς του κινητήρα στο νέο Versys 1000 θα παραμείνει η ίδια ή θα αυξηθεί. Τέλος, βέβαιο θεωρείται ένα «φρεσκάρισμα» στην εμφάνιση του Versys 1000, όπως έχει κάνει ήδη η Kawasaki στα νέα της μοντέλα.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Kawasaki θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα με τα νέα της μοντέλα για το 2019, τα οποία θα είναι τουλάχιστον 5! Ίδωμεν λοιπόν, και περιμένουμε με αγωνία αυτό το φθινόπωρο...