O Pedrosa στην ΚΤΜ!

Δεν μένει μακριά ούτε από πίστες, ούτε από μοτοσυκλέτες ο Dani Pedrosa για το 2019! Διαβάστε για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Όταν ο Dani Pedrosa ανακοίνωνε την απόσυρσή του από τους αγώνες το καλοκαίρι, τα σενάρια για το επόμενό του βήμα ήταν αρκετά. Σήμερα, λαμβάνουν τέλος: Ο Pedrosa αναλαμβάνει και επίσημα, χρέη δοκιμαστή για την ΚΤΜ για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η ΚΤΜ δεν είχε κρύψει άλλωστε, ότι εποφθαλμιούσε όχι μόνο τον Pedrosa αλλά ακόμα και τον Marc Marquez, καθώς η συμβολή ενός αναβάτη αυτού του επιπέδου θα είναι καθοριστική για την ίδια, που ακόμη θεωρείται «αρχάρια» στον χώρο.  Ο Pedrosa θα είναι μέρος ενός αρκετά δυνατού roster για την ομάδα, καθώς θα συνεργάζεται με τον Mika Kallio, ενώ στους αγώνες κύριοι συμμετέχοντες θα είναι οι Johann Zarco και Pol Espargaro, οι δύο αναβάτες της ΚΤΜ.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή προέβη σε δηλώσεις ο Pit Bierer, διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος  της ΚΤΜ, λέγοντας τα εξής: «Το να έχουμε έναν αναβάτη στο επίπεδο και την εμπειρία του Dani ως μέρος του project μας, είναι ένα ακόμα σημάδι ότι βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση και ότι πιέζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε ότι τα δεδομένα του Dani, μαζί με αυτά του Mika, θα βοηθήσουν πραγματικά στο να κλείσουμε κι άλλο το κενό από τους καλύτερους.»

Μέχρι τώρα, ο Dani Pedrosa δεν έχει προβεί σε κάποιες δηλώσεις.