Best Moto 2019: Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει

Ο μεγάλος διαγωνισμός Best Moto έρχεται και φέτος και μάλιστα υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο διαγωνισμός Best Moto έχει γίνει πλέον θεσμός για τον χώρο της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί αναγνώστες του Moto Τρίτη θα ψηφίσουν προκειμένου να αναδείξουν τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του 2018 ανά κατηγορία. Αξίζει να τονιστεί ότι ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών λαμβάνοντας έτσι την υποστήριξη και την αναγνώριση που του αξίζει από έναν επίσημο φορέα του Ελληνικού κράτους.

Η ψηφοφορία θα γίνει ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του www.mototriti.gr και σε πρώτη φάση θα συμμετέχουν όλες οι μοτοσυκλέτες που έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά μέσα στο 2018. Από αυτές οι αναγνώστες θα επιλέξουν εκείνες που θα προκριθούν στη δεύτερη φάση ξεχωρίζοντας και βραβεύοντας όσες διακρίθηκαν για την εμφάνιση, την ποιότητα, την τεχνολογία, τις επιδόσεις, την οδική συμπεριφορά και άλλους τομείς.

Με την έναρξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τα μεγάλα δώρα, καθώς και φέτος ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες και scooter περιμένουν τους πιο τυχερούς αναγνώστες.
Μείνετε συντονισμένοι, το Best Moto 2019 είναι προ των πυλών!