Best Moto 2019: Κερδίστε 3 είδη εξοπλισμού AGV Pro

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα 3 είδη ένδυσης της AGV Pro.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.
 
Το Best Moto, o θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα μοναδικά δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Τρεις τυχεροί συμμετέχοντες θα ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους με υψηλής ποιότητας  προϊόντα της AGV Pro από το toofast.gr. Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν:

1 μπουφάν Burn DRY-TEX
Κατασκευάζεται από Cordura 600D και είναι 100% αδιάβροχο χάρη στην αναπνέουσα μεμβράνη DRY-TEX. Διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση και ρυθμιζόμενους αεραγωγούς για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες, ενώ την πλήρη προστασία του αναβάτη φροντίζουν τα προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη.  Παρέχει εξαιρετική εργονομία και μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

1 παντελόνι Touren Softshell
Αδιάβροχο παντελόνι με ζεστή επένδυση fleece κατασκευασμένο από Polyester Softshell / Teflon υλικό. Για την τέλεια εφαρμογή στο σώμα του αναβάτη φροντίζουν η ελαστική μέση και το κορδόνι σύσφιξης στους αστραγάλους. Είναι ιδανικό όχι μόνο για χρήση με μοτοσυκλέτα, αλλά και για πεζοπορία, ski ή δουλειά σε εξωτερικό χώρο.

1 ζευγάρι γάντια Speed
Εργονομικά σχεδιασμένα γάντια με προκαμπυλωμένη σχεδίαση στα δάκτυλα που βοηθά στη μείωση της μυϊκής κόπωσης. Έχουν ενισχυμένες ραφές και προστασία στις αρθρώσεις και τα δάκτυλα, ενώ το κλείσιμό τους γίνεται με Velcro στον καρπό. Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση.   

Ευχαριστούμε θερμά το toofast.gr για την ευγενική χορηγία του εξοπλισμού.