H BMW R1250RS «Αchilles»

BMW R1250RS «Αchilles»

BMW R1250RS «Αchilles»

BMW R1250RS «Αchilles»

Μία BMW R1250RS που μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του Sultans of Sprint και έγινε ένας εκτυφλωτικός… πύραυλος εδάφους-εδάφους! Πως σας φαίνεται;

Για να πάρεις μέρος στο Sultans of Sprint, χρειάζεσαι μια πολύ γρήγορη και πολύ εμφανίσιμη μοτοσυκλέτα. Για αυτό το λόγο, κάθε χρόνο που γίνεται αυτό το φεστιβάλ, πολλοί customizers δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα που θα κλέψει την παράσταση. Αυτή η BMW R1250RS πλέον… δεν είναι ο εαυτός της, καθώς μετατράπηκε σε τεράστιο βαθμό για να πάρει μέρος.

Πρόκειται για μια δημιουργία του Philipp Ludwig της Kraftstoffschmiede και του Krzysztof Szews της Man & the Machines και αποτελεί ουσιαστικά μια… εργοστασιακή συμμετοχή της BMW στον φετινό αγώνα, μιας και η μοτοσυκλέτα δωρίστηκε από την ίδια την μάρκα στους customizers. Την σχεδίαση του concept ανέλαβε ο Szews δημιουργώντας μια μοναδική «εμπροσθοβαρή» εμφάνιση που παραπέμπει αμέσως σε αγώνες drag.

Τα αξεσουάρ που έχουν τοποθετηθεί στην μοτοσυκλέτα είναι εκπληκτικά: Προσέξτε τους ακτινωτούς τροχούς (ο μπροστινός είναι 21 ιντσών παρακαλώ) της Kineo, τα K&N φίλτρα που διακρίνονται στις εισαγωγές, τα τελικά εξάτμισης της Hattech και την… μπουκάλα του νίτρου κάτω από την σέλα!

Το σχεδόν μονοκόμματο fairing έχει κατασκευαστεί με την μέθοδο του 3D Printing, από πολυαμίδιο και συνδυάζεται με τμήματα carbon σε σημεία-κλειδιά. Από κάτω του κρύβεται ένα νέο μονοκόκ «πλαίσιο», απαραίτητο για την μεταμόρφωση της R1250RS σε… αυτό. Το εντυπωσιακό βάψιμο του «Αχιλλέα» επισφραγίζει την σοβαρότητα της δουλειάς. Μάλιστα, ο Ludwig θέλησε να κρατήσει την μοτοσυκλέτα συμβατή με Euro5 και… ξημεροβραδιαζόταν στο δυναμόμετρο για την τέλεια ρύθμιση. Αυτό θα πει αφοσίωση!