Είναι αυτό το νέο μοντέλο της CFMoto;

Είναι αυτό το νέο μοντέλο της CFMoto;

Είναι αυτό το νέο μοντέλο της CFMoto;

Spy pics – Νέο CFMoto 700 κυβικών;

Μια σειρά σχεδίων αποκαλύπτουν ότι η CFMoto ίσως ετοιμάζει νέο μοντέλο street μοτοσυκλέτα στα 700 κυβικά. Δείτε περισσότερα.

Ξέρουμε ότι η CFMoto κάνει ένα δυνατό άνοιγμα στην ευρωπαϊκή αγορά τα τελευταία χρόνια, ενώ στην χώρα μας έχει παρουσία με 3 μοτοσυκλέτες που έχουν κερδίσει σημαντικό μερίδιο προσοχής. Ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει τουλάχιστον ένα ακόμα νέο μοντέλο, όπως αποκαλύπτουν σχέδια που έχουν κατατεθεί.

Τα σχέδια εξασφάλισε το βρετανικό μέσο Bikesocial της Bennetts και φανερώνει μία νέα street μοτοσυκλέτα μεγαλύτερη από αυτές που υπάρχουν τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο θα έχει κυβισμό 700 κ.εκ. και μάλιστα θα φέρει ολοκάινουργιο κινητήρα αναπτυγμένο εξολοκλήρου από την CFMoto.

Το μοντέλο, όπως φαίνεται σε αυτά τα σχέδια τουλάχιστον, έχει έναν έντονο «ευρωπαϊκό» αέρα naked μοτοσυκλέτας θυμίζοντας κάτι από Ιταλία. Αν η CFMoto ακολουθήσει τις κινήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό, αυτό σημαίνει ότι και αυτή η μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένη από τον οίκο Kiska, που επιμελείται τόσο τα υπόλοιπα μοντέλα της CFMoto όσο και τις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ.

Η μοτοσυκλέτα φαίνεται να έχει ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και αλουυμινένιο ψαλίδι πίσω, υπονοώντας μια σπορ ταυτότητα, ενώ ο κινητήρας διακρίνεται ως δικύλινδρος σε σειρά, μια σύγχρονη επιλογή που προτιμάται όλο και περισσότερο. Προσέξτε δύο στυλιστικές λεπτομέρειες που ίσως φανερώνουν στοιχεία του ονόματος του μοντέλου: Το εμπρός φανάρι και το καπάκι του συμπλέκτη, δεξιά στον κινητήρα, απεικονίζουν ένα «X». Λέτε το μοντέλο να ονομάζεται 700Χ; Προς το παρόν περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, γενικότερα και ειδικότερα...