To περίπτερο της Motocert στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019

Motocert: Δυναμικό παρών στις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας»

Σε περίοπτη θέση στον προαύλιο χώρο της έκθεσης, η Motocert ήταν εκεί με σκοπό να ενημερώσει τους αναβάτες, για το μοναδικό σύστημα μέτρησης πλαισίου που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο.

Στην γιορτή της μοτοσυκλέτας, την έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019» σημαντική ήταν και η παρουσία της Motocert, που βρέθηκε στον χώρο για να ενημερώσει τους αναβάτες για την αποκλειστική τεχνολογία μέτρησης πλαισίου που φέρνει στην χώρα μας.

Η Motocert, με την τεχνολογία 3D laser της Scheibner Limited,  μπορεί να μετρήσει και να πιστοποιήσει με έγγραφο, την ευθύτητα του πλαισίου στην μοτοσυκλέτα, το scooter, ή το παπί, χωρίς καμία απολύτως απαίτηση για αποσυναρμολόγηση ή οποιαδήποτε επέμβαση στο όχημα! Τα αποτελέσματα προέρχονται από διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα και μεθόδους μέτρησης και κατά συνέπεια, είναι αδιαμφισβήτητα και επισφραγίζουν την κατάσταση του δικύκλου σας;

Είχατε πτώση ή ατύχημα; Κάνετε μεγάλες εργασίες ή επισκευές στην μοτοσυκλέτα; Το σύστημα της Motocert μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στην διάγνωση τυχόν προβλημάτων. Παρόμοια, αν αγοράζετε μεταχειρισμένο, η Motocert έρχεται με ραντεβού σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και μετρά άμεσα, την μοτοσυκλέτα που αγοράζετε. Τέρμα δηλαδή, τα ημίμετρα και οι «εμπειρικές γνώμες».

Παρόμοια, αν πουλάτε την δική σας μεταχειρισμένη, το Motocert μπορεί να πιστοποιήσει την καλή κατάσταση του πλαισίου της, προσδίδοντας έτσι στην μοτοσυκλέτα σας πιστοποιημένη υπεραξία και κάνοντάς την να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα μεταχειρισμένα, τόσο απλά.
Για να μάθετε περισσότερα για την Motocert, κάντε ένα κλικ εδώ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και πάρτε πληροφορίες για οτιδήποτε θέλετε να ξέρετε.