Spectro: Λιπαντικά υψηλών προδιαγραφών

Η Αμερικάνικη αγορά είναι ίσως η πιο ανταγωνιστική του κόσμου και η ηγετική θέση που κατέχει η SPECTRO, επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των λιπαντικών της. Δείτε όλη τη διαθέσιμη γκάμα για τετράχρονους κινητήρες.

Τα λιπαντικά είναι ζωτικής σημασίας για τον κινητήρα και ο ρόλος τους είναι πολύπλευρος. Επιτρέπουν στα κινούμενα μέρη του κινητήρα να δουλεύουν ομαλά, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη φθορά, μειώνοντας ταυτόχρονα τους μηχανικούς θορύβους. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν τη θερμότητα, μειώνοντας τη θερμοκρασία του κινητήρα και κάνοντας έτσι πιο εύκολη τη δουλειά του συστήματος ψύξης. Ακόμα, καθαρίζουν τον κινητήρα από τις επικαθίσεις και τα μικροσωματίδια και βοηθούν στην πρόληψη της οξείδωσης.



Spectro Platinum: Κορυφαίας ποιότητας 100% συνθετικά πολυαλφαολεφινικά λιπαντικά κατάλληλα για τετράχρονους υδρόψυκτους και αερόψυκτους κινητήρες υπερυψηλής απόδοσης. Η ειδική τους σύνθεση μειώνει τις τριβές, αποδίδοντας παράλληλα την μέγιστη ισχύ και επιτάχυνση. Λιπαίνουν και προστατεύουν τους κινητήρες σε υψηλές στροφές και σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας. Το ιξώδες διατηρείται αναλλοίωτο, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του κιβωτίου ταχυτήτων. Ιδανικά για αγωνιστική χρήση και μοτοσικλέτες μεγάλης ιπποδύναμης.

Διαθέσιμα σε: 5w/40, 10w/40, 15w/50, 10w/60



Spectro Golden:  Κορυφαίας ποιότητας ημισυνθετικά λιπαντικά από πολυαλφαολεφινικά συνθετικά και πρόσμιξη άριστης ποιότητας βασικών ορυκτέλαιων. Εξασφαλίζουν άριστη αντιτριβική προστασία σε δύσκολες και μεταβαλλόμενες συνθήκες Touring οδήγησης με μεγάλα φορτία σε υψηλές στροφές. Προστατεύουν τα κινούμενα μέρη όπως στρόφαλο, πιστόνια, εκκεντροφόρο και σύστημα συμπλέκτη από υπερθέρμανση, δημιουργώντας ένα αδιάσπαστο συνεχές φιλμ. Διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μειώνοντας την συχνότητα απαιτούμενης αλλαγής τους.

Διαθέσιμα σε: 5w/40, 10w/40, 15w/50, 20w/50



Spectro Silver: Υψηλής ποιότητας συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικά, που εξασφαλίζουν άριστη αντιτριβική προστασία σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας τετράτροχων υδρόψυκτων και αερόψυκτων, καθώς και πολυβάλβιδων κινητήρων. Προτείνονται για την λίπανση πολύδισκων συστημάτων συμπλέκτη με κοινό κάρτερ. Σχεδιασμένα για μοτοσικλέτες που προσφέρονται για sport οδήγηση.

Διαθέσιμα σε: 10w/30, 10w/40, 15w/50, 20w/50

H Spectro διαθετεί μεγάλη ποικιλία προϊόντων ικάνη να καλύψει κάθε εφαρμογή. Στην γκάμα της υπάρχουν λιπαντικά για OFF-ROAD, SCOOTER, MOTO και  RACING χρήση.

Η εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε. αντιπροσωπεύει για περισσότερα από 10 χρόνια τα κορυφαίας ποιότητας Αμερικάνικα λιπαντικά SPECTRO διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.perko.gr