Βαλίτσες Kappa: Ο ορισμός της πρακτικότητας

Οι βαλίτσες Kappa εκτοξεύουν την πρακτικότητα στα ύψη, προσφέροντας ευκολία και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις σου.

H Kappa ιδρύθηκε το 1956 στην Ιταλία υπό την καθοδήγηση του Paolo Vettore και αμέσως ξεχώρισε χάρη στα πρακτικά και τεχνικά  προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται από την έμφαση στην λεπτομέρεια. Το 1991 η εταιρία ξεκίνησε την εξαγωγή προϊόντων δημιουργώντας το 1995 θυγατρική στο Montuel της Γαλλίας και το 1999 στην Olerdola στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Από τότε η επιθυμία για επέκταση των δραστηριοτήτων δεν έχει σταματήσει ποτέ, καθοδηγώντας την έρευνά και τροφοδοτώντας το πάθος, την αποφασιστικότητα και την όρεξή για την επίτευξη των απίστευτα υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που αξίζει κάθε μοτοσικλετιστής σε όλο τον κόσμο. Είτε καλύπτετε απίστευτες αποστάσεις ταξιδεύοντας προς το άγνωστο, είτε απλά διεκπεραιώνετε καθημερινά αστικά δρομολόγια προς την εργασία σας,  δεν υπάρχει καμία διαφορά. Με τις βαλίτσες Kappa μπορείτε να τα κάνετε όλα με απόλυτη άνεση και ασφάλεια, με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Kappa έχει θέσει ως βασικό της στόχο, τη βελτίωση της ζωής των αναβατών. Επέλεξε να μοιραστεί το πάθος της για τους δύο τροχούς, κάνοντας καλύτερη κάθε διαδρομή, κάθε ταξίδι, παρέχοντας λύσεις προσανατολισμένες  στις ανάγκες του αναβάτη.

Στη Μπαξεβάνης Moto θα βρεις όλη τη γκάμα προϊόντων της ΚΑΡΡΑ και πολλά ακόμα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.  
 
K355NT

Top case με χωρητικότητα 35 λίτρα και αδιάβροχο κάλυμμα. Διαθέτει το σύστημα στερέωσης MONOLOCK® και είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί ένα full-face κράνος. Με ενσωματωμένο σύστημα στερέωσης στο καπάκι και σχεδιασμό που ενσωματώνει ανακλαστικά  και ανάγλυφο λογότυπο της Kappa.


K400NT

Μαύρο Top Case 40 λίτρων που διαθέτει κέλυφος με υφή ανθρακονήματος, ανάγλυφο λογότυπο Kappa σε ματ τιτάνιο και  φιμέ ανακλαστικά.  Μπορεί να μεταφέρει ένα σπαστό κράνος.


Κ29

Top-case με χωρητικότητα 29 λίτρων, μαύρου χρώματος με κόκκινα ανακλαστικά. Επιτρέπει την αποθήκευση ενός full-face κράνους.

KVE48B

Top-case 48 λίτρων με σύστημα MONOKEY® 48 λίτρων και  αλουμίνιο πάχους 1,5 χιλιοστών, με πολυμερείς άκρες και εσωτερικές ενισχύσεις από αλουμίνιο. Βάση στήριξης ιμάντων από ανοξείδωτο ατσάλι στο κάλυμμα, για τη στερέωση εξωτερικών αποσκευών. Επιτρέπει την αποθήκευση ενός full-face κράνους και ενός Jet, είτε δύο κράνη Jet.

Κ56ΝΤ

Top-case χωρητικότητας 48 λίτρων, με μαύρο ανάγλυφο κάλυμμα και φιμέ ανακλαστικά.  Εξοπλισμένο με ανασυρόμενη λαβή μεταφοράς. Αυτό το μοντέλο μπορεί να εφοδιαστεί με βαμμένα καλύμματα.

Κ53Ν

Ένα αδιάβροχο Top-case έτοιμο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις εκείνων που πρέπει να ταξιδεύουν με σημαντικές αποσκευές, χάρη στην χωρητικότητα των 53 λίτρων. Διαθέτει δύο πλευρικά ανακλαστικά και ανασυρόμενη λαβή. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις του, το K53 είναι κατάλληλο για ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών και maxi scooters.

KGR52 GARDA

Top-case χωρητικότητας 52 λίτρων εξοπλισμένο με το επαναστατικό σύστημα στερέωσης MONOKEY®, με εξωτερικό κάλυμμα χρώματος αλουμινίου και ενισχυμένη βάση από Fiberglass. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι αδιάβροχο.

Αυτές και πολλές ακόμα βαλίτσες της ΚΑΡΡΑ θα βρείτε στη Μπαξεβάνης Moto και στο www.baxevanismoto.com.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 12, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210-9237000