Αλλάζει και το Street Triple εν όψει 2020;

Triumph: Αναβαθμίσεις στα Street Triple S/RS

Αλλάζουν τα μεσαία naked της Triumph με την ευκαιρία της παρουσίασης της Daytona 765; Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα…

Η Triumph φαίνεται πως βρίσκεται σε μια φάση ριζικής ανανέωσης ή «φρεσκαρίσματος», καλύτερα, καθώς οι πληροφορίες για τα νέα της μοντέλα δεν σταματούν να έρχονται. Αυτή την φορά, μιλάμε για ένα από τα πλέον πετυχημένα μοντέλα και συγκεκριμένα, το Street Triple, που λέγεται ότι αναβαθμίζεται εν όψει του 2020.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν είναι ελάχιστες αλλά συνδέουν το naked μοντέλο, με τον νέο κινητήρα των 765 κ.εκ. και την αποκάλυψη του Daytona 765. Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο έρχεται ως μοντέλο 2020, άρα πρέπει να εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro5. Έτσι, πληροφορίες από την Αμερική λένε ότι ο κινητήρας του Daytona είναι καινούργιος, καθώς έχει πια τον κωδικό DES, αντί για τον TEN του 2017 (όταν και πρωτοεμφανίστηκε, στα Street Triple).

Κατά αυτό τον τρόπο, οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι ο νέος κινητήρας θα εξοπλίσει και το νέο Street Triple, για την τήρηση των Euro5 και όχι μόνο. Η Triumph ισχυρίζεται ότι ο «DES» είναι ο ισχυρότερος κινητήρας 765 κ.εκ. στην παραγωγή αυτή την στιγμή, όσον αφορά βέβαια την χρήση στην Daytona 765 (που το περιμένουμε δηλαδή). Δεν είναι λοιπόν απίθανο, το ίδιο μοτέρ να εξοπλίσει και τα Street Triple από το 2020, προσφέροντας μια μικρή αύξηση ισχύος  και φυσικά λιγότερους ρύπους. Και με αυτή την αφορμή, δεν θεωρούμε καθόλου απίθανο να γίνουν και οποιεσδήποτε μικρές αλλαγές στο μοντέλο, ώστε να ανανεωθεί για τα επόμενα χρόνια. Περιμένουμε και περισσότερα…